Eksik olmayın arkadaşlar, koruma takozu yok ama orta sehpanın demiri ve gidon topuzu korudu bi nebze motoru. Gidon topuzunu şiddetle tavsiye ederim.
Her şeyde vardır bi hayır diye bakıyorum bende, viraj yapmak için gidiyorduk, muhtemelen tracer900 vs vfr800 olaylarınada girerdik daha büyük bi kazadan kurtulduk belki diyorum.
Çok daha büyüğünü en samimi arkadaşlarımdan biri yaşadı bi kaç ay önce 2 bacağınıda bükemiyo şu an, onu görmüş yaşadıklarını bilmiş olmama rağmen bu olay başıma geldi. Demekki bazı şeylerden ders alamadık. Ybr125 lede tapagaz gidiyordum, duke 200 lede, mt07ilede vfrlada..
İnsan başına gelene kadar ben düşmem bana birşey olmaz, düşenler aptallıklarından düşüyor vs diyor kendi kendine ama alakası yok. 1sn lik yanlış karar sizi yolun dışına atıyor. 2 kez motoru yatırıp arka frene basmaya çalıştım ama arka teker kitleyince ayağımı çektim, ilkinde tekrar yatırmaktan vaz geçip ön frene asılsam belki motosikleti durdurabilirdim veya daaiha yavaş düşerdim ama o an düşünemiyosunuz.
Ön fren kadar arka frendeki abs de mühimmiş bunu anladım
Yolumda kapanmıştı ama şansımı zorladım olan oldu, Allah hepimizi beterinden korusun.