+1:rendeer:"KaSKKK TaMaM
MoNT TaMaM
eLDiVeN TaMaM
TRaF.KaPaLı TaMaMMM
öLümm RiSKii %10-20 YoRuMMLaRR
TeKKK TeKeRRR BiRKaNN iRTiBaT=>>[email protected]"
ne war ki,we vs vs..
Türkçe'de w diye bir harf yok..
Türkçe'de ve her dilde noktalama işaretleri denilen bir şey var!
"aslında video daha iyi.video için trafiğe açık bir alan gerekiyor.bir de uzun bir yol olması lazım..benim e5'te teker yaparken videom var da onu nasıl yollayacağımı bilmiyorum.yollamasam daha iyi;yollarsam kıyamet kopabilir..
Yanlış anlama,seninle bir derdim yok ya da amacım kimsenin canını sıkmak değil.Senin yazın nezninde aynı şeyi yapan pek çok kişiye söylemek istiyorum ki,lütfen kullandığınız dile ve yazımdaki gereklerine biraz daha özen gösterin.
Ve bir notum da moderatörlere;mesleğim gereği üye olduğum bazı benzer oluşumlar var internette.Ve bunlardan birinin yaptığı uygulama inanılmaz başarılı bence ki o da şu,öncelikle üye kabulünde buna dikkat ediyorlar!Üstelik sırf bu sebeple üyelik iptali bile yapabiliyorlar;yani Türkçe'yi gerektiği gibi kullanmayıp,msn jargonlu yazıma girmiş ucube kelimeler kullananları..Tabi ki burası bunların öğretileceği yer değil.yine tabi ki hepimiz -ben de dahil-bazı şeyleri günlük konuşma diliyle yazıyoruz.Ama en azından "war,shey,olurr" vs gibi UCUBE kelimeler de kullanılmamalı bence..niteliği arttırmak adına böylesi bir şey için hafif yaptırımlar daha iyi olur gibi sanki.
Yazı yazma şeklinde Türkçe'den başka her şey var.
Bir gün Türkçenizi aradığınızda, aklınıza sizleri uyaranlar gelir umarım. (İnşallah o günleri görmeyiz.)
bunu bi ss ci yapsa 3-5 tepki yi geçmez.
hellaller havada uçuşur!
asıl bu adama bravo.
niye biniyoruz bu makinalra?
şahsen adrenalin için.yoksa alırım bi coupe araç dolaşırım.
trafiğe kapalı alanlarda bunun ne sakıncası var allah aşkına?
tebrikler.ufak hacimle yapmak ustalık gerektirir.kutlarım
aslında video daha iyi video için trafige acık bi alan gerekiyo bide uzn bi yol olması lazım benım e5de teker yaparken videom war da onu nasıl yollıcagımı bilmiyorum yollamasan daha iyi yollarsam kıyamet kopabilir
saoll alayınaa tekerr!!!zuhahaha
bunu bi ss ci yapsa 3-5 tepki yi geçmez.
hellaller havada uçuşur!
asıl bu adama bravo.
niye biniyoruz bu makinalra?
şahsen adrenalin için.yoksa alırım bi coupe araç dolaşırım.
trafiğe kapalı alanlarda bunun ne sakıncası var allah aşkına?
tebrikler.ufak hacimle yapmak ustalık gerektirir.kutlarım
ölüm riskinin %10 %20 olduğunu azrail mi söyledi sanar:
ölüm riskinin %10 %20 olduğunu azrail mi söyledi sanar:
abilerimm fark etmez alayına teker derken makara olsun die demiştimm
bu arada honda beat ile 7 km gitmişsinn başarılarr video yolla seyredelimm kuru kuruya olmazz bu arada video seyretmek isteyen warsa youtube ye e5 teker yazıp seyredebilirr '''trafikte teker yapmaya karşı olanlar seyretmesinler''' yanlış bişe biliyorumm ama başka bişe adrenalin wermiyorr.. kötü alıskanlıklara başlamamak içinn tek tekerr !!!