HeRŞeY TaMaMM;)))) TeK TeKeRRR

iki zamanlı motor sanırsam.. eger iki zamnlı ise bor yagı silindir çevresine kablama yapacagı için +7 hp motora ekstra bi tork katıyor. tekerciler bilir .. bor yagı kadar tekerde tutan bi yag bileşimi yok

herşey tamam, zannediorsun ama ayakkabiların dikkatimi çekti, motorbot değil ve korumasız olmadı dostum yetersizssin :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
iki zamanlı motor sanırsam.. eger iki zamnlı ise bor yagı silindir çevresine kablama yapacagı için +7 hp motora ekstra bi tork katıyor. tekerciler bilir .. bor yagı kadar tekerde tutan bi yag bileşimi yok

Geçen ben koydum bor yağını.... Ama tekerden inmiyo o zaman... Koymadım birdaha...

güvenlik yetersiz.yerlerin sünger kaplı olması gerekiyodu:pçok güzel hareketler bravo..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler abi çok güzel :)

ya adam emek harcamış, benim hayata 10 kere gelsem denemeyeceğim tek teker hadisesine kalkışmış ve başarmış. peşinden alakasız yorumlar gelmiş :)

paylaşım için sağol...

aslında video daha iyi video için trafige acık bi alan gerekiyo bide uzn bi yol olması lazım benım e5de teker yaparken videom war da onu nasıl yollıcagımı bilmiyorum yollamasan daha iyi yollarsam kıyamet kopabilir

aslında video daha iyi video için trafige acık bi alan gerekiyo bide uzn bi yol olması lazım benım e5de teker yaparken videom war da onu nasıl yollıcagımı bilmiyorum yollamasan daha iyi yollarsam kıyamet kopabilir

"KaSKKK TaMaM
MoNT TaMaM
eLDiVeN TaMaM
TRaF.KaPaLı TaMaMMM
öLümm RiSKii %10-20 YoRuMMLaRR
TeKKK TeKeRRR BiRKaNN iRTiBaT=>>[email protected]"

ne war ki,we vs vs..

Türkçe'de w diye bir harf yok..
Türkçe'de ve her dilde noktalama işaretleri denilen bir şey var!

"aslında video daha iyi.video için trafiğe açık bir alan gerekiyor.bir de uzun bir yol olması lazım..benim e5'te teker yaparken videom var da onu nasıl yollayacağımı bilmiyorum.yollamasam daha iyi;yollarsam kıyamet kopabilir..

Yanlış anlama,seninle bir derdim yok ya da amacım kimsenin canını sıkmak değil.Senin yazın nezninde aynı şeyi yapan pek çok kişiye söylemek istiyorum ki,lütfen kullandığınız dile ve yazımdaki gereklerine biraz daha özen gösterin.

Ve bir notum da moderatörlere;mesleğim gereği üye olduğum bazı benzer oluşumlar var internette.Ve bunlardan birinin yaptığı uygulama inanılmaz başarılı bence ki o da şu,öncelikle üye kabulünde buna dikkat ediyorlar!Üstelik sırf bu sebeple üyelik iptali bile yapabiliyorlar;yani Türkçe'yi gerektiği gibi kullanmayıp,msn jargonlu yazıma girmiş ucube kelimeler kullananları..Tabi ki burası bunların öğretileceği yer değil.yine tabi ki hepimiz -ben de dahil-bazı şeyleri günlük konuşma diliyle yazıyoruz.Ama en azından "war,shey,olurr" vs gibi UCUBE kelimeler de kullanılmamalı bence..niteliği arttırmak adına böylesi bir şey için hafif yaptırımlar daha iyi olur gibi sanki.

Son düzenleme:
video koysaydın daha makbule gecerdi bende bi becerebilsem yapıcam :) gecen ön sispansiyonu patlattım ama olcak dur acele yoq:)

türk dili yobazları yine döktürüyOOOOOOO...sanane kardeşim isteyen istediği gibi yazar anlayabiliosan tmmdır mahkemeye dilekçemi yazıyoruz sanki

mCk

braWo tebrIk ederIm sen bu anlamsİz yorum yazanlarİ boSver alla alla tdk benI banlİyack bak yanlİS harflerImI bIle otomatIk olarak bUyUk yazİyor jesse bole anlamsz yorum yazanlara ne dIyorum ben adanalİ olarak baGlaC dIorum:D

braWo tebrIk ederIm sen bu anlamsİz yorum yazanlarİ boSver alla alla tdk benI banlİyack bak yanlİS harflerImI bIle otomatIk olarak bUyUk yazİyor jesse bole anlamsz yorum yazanlara ne dIyorum ben adanalİ olarak baGlaC dIorum:D

senin tedavin yok pıstafa :queen::queen::queen:

sallayın gidonu arka tekeri adam nası kalkmış teke ona bakın takdir edin ben tebrik ediorm güsel kaldırmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar