(Herşey bitti bir o kaldı) Motoru kapının önündeki tümsekten içeriye nasıl koyucaz ?

Motor almaya çok yakınım fakat,Arkadaşlar Linkte kapının kabataslak çizimini yaptım ordan bakabilirsiniz Dışarıya koyulcak gibi değil eminim çalınır, Yokuş aşağı hiç zorlanmazlar bindikleri gibi yokuş aşağı salar kendisini hooop güle güle
gspfwg
https://prnt.sc/gspfwg

Birkaç fotoğrafa ne dersin?
Apartmanin ismini, dükkanları falan kes, sadece göstermek istediklerini göster bize.

Sende motoru viteste bırakırsın bi yere zincirlersin hop diye çalmazlar.Düz yere de koysan hop diye çalarlar.Çizdiğin resimden hiç bişi anlaşılmıyor

Bir demirciye git, 3mm saç kullanarak profilden seyyar rampa yaptır. Ekonomi canlansın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben sırf çizim ile alakalı yorum yapmak için geldim, gidiyorum.

Oraya beton döktür en kolayı, çevrede yakın bir inşaat vardır illa ki, rica et ustabaşından bir el arabası atsın oraya, 3-5 bişeyler de verirsin artık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benden bi tane daha çıktı :) Tümsekten çapraz çıkaman gerekiyor değil mi :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------

Hahahahahahaaha

Gercekten bazı konular o kadar komik ki.Gülmeden edemiyorum :) Arkadas kusura bakma da kapı da motor da senin.Nasıl cıkartırsan cıkart.Çok saçma bir soru olmus.Buradaki insanlar gelip çimento döküp rampa yapsınlar bari.Burası forum ama boyle konular o kadar gereksiz ki..Hadi birkaç çözüm denesen resimlerle paylassan amenna.Paint ile çizim hakkında birşey demiyorum zaten hala gülüyorum :) A4 kağıdına çizsen daha iyi anlasılırdı anlamsız soru :) Kusura bakmayın ama dediklerim doğru diye düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla benim binamın arka tarafında kapalı garajım var . Üstü kapalı ama kilitli kapısı yok. Motorun ön tekerde 2 adet alarmlı disk kilit , arka tekerle zinciri içine alarak kitlediğim zincir kilit , bide motoru iskeletten kolona zincirle bağlıyorum. Burdanda çalarlarsa hırsızları ne yapıp edip bulur tebrik ederim daha ne yapayım :D

Tahta hafifse veya tutunamazsa arka tekerin geçtiği esnada tahtayı geriye fırlatabilir lastik tahtayı yoldan daha iyi tutarsa. Anlatabildim mi bilemedim bende anlamadım :D :D

Tümsek kaç cm kadar yüksekliğinde bi ölçermisin, eğer 10 cm felansa yarım metre kadar geride duruyoun gazı verip çıkarıyosun merak etme tekerine bişiy olmaz :D

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Çizim şahane olmuş :)

Kaldırımda su oluğu var mı? Varsa beton dökmeden önce suyun geçebileceği bir boru koyup betonu sonra dök. Böylece suyun yolunu kesmemiş olursun.

Çizimi takdir etmeye geldim gidiyorum. :) :) Ama ne var ki bir şey anlamadım.

çizim tam bir sanat eseri paint'e seviye atlatan koca yureklı adam . foto alalım hocam olmadı gelıp ben cekeyım ama paınt'le çizme lutfen bak

Hahahaha evet :D çapraz, düz çıkabilirim ama çok fena dik yani ön teker mermere bastığında, arka teker havada kalıyor motorun orta kısmı çarpıyor mermere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar