Selamlar, ben de orta sepha taktırmıştım ilk aldığımda. Şu an 1000 km'ye yaklaştım. Bazen eşim veya arkadaşlar biniyor artçı olarak, ben herhangi bir sürtme sorunu yaşamadım. Belki de sorun yaşıyorum ama farketmiyor muyum acaba? Tam olarak ne nereye sürtüyor tarif edebilir misiniz? Bir de servise sordunuz mu bu durumu? Düşük ihtimal ama acaba küçük bir hata mı yaptılar orta sephayı takarlarken?
Orta sehpanın ucunda bulunan bombe yere değiyor, 3 kez oldu eni konu ama dikkat etmesem her sürüşte olur. Kasisleri ayarlıyorum, rotamı "orta sehpaya göre" ayarlıyorum..
Yarı arazi ya da enduro tarzı motosikletlerde orta sehpa aslında çok dogru değil alt tarafı kalabalıklaştırıyor. Rally de bilmiyorum opsiyon olarak bile yoktu sanırım. Eğer konuluyorsa çok iyi tasarlanmalı yoksa ilk değen yer o karter koruma değil orta sehpa olur. Cizgilerden anlaşılıyor durum. Yere paralel olmalıydı markalarda olduğu gibi.
Yanlış takılma imkanı mekanik olarak pek mümkün değil gibi orta sehpanın, ama 3000 e çok birşey kalmadı, soracağım konuyu...
Merak ettim şuan, orta sehpa herkeste aynı açıyla mı duruyor?

Eşimle 180 kilo oluyoruz, kızımla 160, kızımla henüz dokunmadı yere. Ama illaki denk gelse dokunur. Bi tık daha yukarıda kalıyordur.