[url]https://i.hizliresim.com/n8zw5vd.jpg[/url]
Bu da benimki. Kuzeninkini sürdükten sonra kendime de bir tane aldım. Bir hafta uğraşıp plakayı çıkarttıktan sonra bugün ilk günden 200km yaptım. Daha önce CRF ile cesaret edip giremediğim yollara falan girdim.
Şimdiye kadar bir kusur vites göstergesinde. Düzgün çalışmıyor. Yolda giderken bir bakıyorum vitesi göstermiyor, bir bakıyorum gösteriyor. İlginç bir şekilde gazı biraz kapatınca gösteriyor. Ama bir süre sonra yine gidiyor. Böyle bir problem yaşayan oldu mu?
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Çok güzel görünüyor. İlk dikkati çeken bizimkilere göre eksoz bağlantı sistemi farklı.
Vites göstergesinde dediğiniz gibi bir problem yaşamadım. Servis halleder sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------
Xpulse 200 4v almak istyorum düsünceliriniz nedir bunlarda kronik sorunlar var mi
Bende herhangi kronik bir sorun yaşamadım. Hem arazi hemde asfalt motoru olarak güzel bir tercih.
Aşırı hız takıntınız yoksa alınabilecek güzel bir motor. Ben çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.