Hero Hero Thriller Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu motor apacheden hizlimi?

hiç otobanda denk gelip sidik yarıstiran oldumu:)

mesala yeni kasa apache iyi gidiyor ama acik yolda cbr125 le arkasindan basip yakalayip gecebiliyorsunuz tapa gaz yarista

bunu niye sordum? 14.4 hp guvenilirmi diye. çunku dyno ya sokmuyoruz

hizdan kastim aslinda son surat degil. 0-100 u

Son düzenleme:
Hocam istanbuldasınız sanırım.. Sur içinde yada üsküdar kadıköy taraflarında oldğunuz bi gün motorunuzu görmek isterim.. Hiç deneme fırsatım olmadı bu motoru hatta görmedim bile.. merak ediyorum :)

İstanbuldayım, bahçelievler, bağcılar, beylikdüzü ve gaziosmanpaşa civarlarında bulunuyorum genelde, karşıya fazla geçemiyorum bu aralar.. Hep acele acele bi yerlere yetişiyorum, hangi anda nerede olduğum pek belli olmuyor yani.. bi konuşup bi yerde buluşulabilir uygun zamanda.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

mesala yeni kasa apache iyi gidiyor ama acik yolda cbr125 le arkasindan basip yakalayip gecebiliyorsunuz tapa gaz yarista

valla öyle bi durum oluşmadı apache ile, fakat apache kullanan arkadaşım bi uzun tur yaptı ve apacheden daha iyi gittiğini söylemişti. Doğrudur, yanılmıştır, anlayamamıştır belkide yanlış yorum yapmıştır bilemem..

yeni kasa apache 14 hp yani arada 0.4 gibi bir fark var ama 8-10 kilo daha hafif bunu kimse hesaba katmıyor

arkadaşlar bu thriller'de bulunan immobilizer tam olarak ne işe yarıyor bilen var mı.bir çeşit alarm filan mı?.

arkadaşlar bu thriller'de bulunan immobilizer tam olarak ne işe yarıyor bilen var mı.bir çeşit alarm filan mı?.

Yani kısaca motora kimse düz kontak yapamaz anlamına geliyor. Kontak anahtarının içinde acayip bir sistem var. Bende daha çözmüş değilim bu işi.

yeni kasa apache 14 hp yani arada 0.4 gibi bir fark var ama 8-10 kilo daha hafif bunu kimse hesaba katmıyor

arkadaşlar kusura bakmayın forumda yeniyim hero thriller kullanıcısıyım max hız 126 ama kalkışları kaçışları çok seri apache yi kalkışta her türlü yer fakat uzun yolda apache alır diye düşünüyorum çünkü 130 140 basanları gördüm.

Herkese yeniden merhaba :)
Öncelikle şuan itibari ile 6353 km yi ddevirdim
05.08.2014 de aldım.
Daha öncede paylaştığım gibi 500 3000 ve 6000 bakımları haricinde bir kuruş masrafim olmadı.
Apache, ybr, dylan ve Runner ile Cevre yolunda ufak çaplı bir yarış oldu.
Birtek kalkista runner ile yanyana gittik sonradan geçti o beni diğerleri arkada kaldılar.
Yakita gelince 80 lira benzin 735 km dip gaz değeri.
Yollarda yeni yeni thriller gördükçe mutlu oluyorum neredeyse inip sarilasim geliyor.
lastiklere gelince yağmurun başkenti antalyada asfaltta ani fren ani gazlama yaparsanız got sallıyor. Ön lastikte problem yasatmiyor.
Eksi yönleri yoldaki tüm suyu lastik yarip dizaltini komple isliyor. Birde sürekli yüksek devirde kullandiktan sonra durdugunuzda yeniden kalkmak için gazı ani acarsaniz subap aralığınin geniş olmasından dolayı stop ediyor. Başka bir eksisi yok
ben 1.84 73 kg olarak motorun oturus biçiminde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Biraz yüksek selesi
80 mi 81 cm mi ne.
artçı selesi 1 mt den yüksek.
Şimdilik bu kadar km yaptıkça yazarım.
Herkese kazasiz belasiz surusler.tsurusler.tekerinize taş değmesin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

arkadaşlar kusura bakmayın forumda yeniyim hero thriller kullanıcısıyım max hız 126 ama kalkışları kaçışları çok seri apache yi kalkışta her türlü yer fakat uzun yolda apache alır diye düşünüyorum çünkü 130 140 basanları gördüm.
O 130 140 yapanlar dişli değiştirip yapıyorlar. Haberin olsun :)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Herkese yeniden merhaba :)
Öncelikle şuan itibari ile 6353 km yi ddevirdim
05.08.2014 de aldım.
Daha öncede paylaştığım gibi 500 3000 ve 6000 bakımları haricinde bir kuruş masrafim olmadı.
Apache, ybr, dylan ve Runner ile Cevre yolunda ufak çaplı bir yarış oldu.
Birtek kalkista runner ile yanyana gittik sonradan geçti o beni diğerleri arkada kaldılar.
Yakita gelince 80 lira benzin 735 km dip gaz değeri.
Yollarda yeni yeni thriller gördükçe mutlu oluyorum neredeyse inip sarilasim geliyor.
lastiklere gelince yağmurun başkenti antalyada asfaltta ani fren ani gazlama yaparsanız got sallıyor. Ön lastikte problem yasatmiyor.
Eksi yönleri yoldaki tüm suyu lastik yarip dizaltini komple isliyor. Birde sürekli yüksek devirde kullandiktan sonra durdugunuzda yeniden kalkmak için gazı ani acarsaniz subap aralığınin geniş olmasından dolayı stop ediyor. Başka bir eksisi yok
ben 1.84 73 kg olarak motorun oturus biçiminde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Biraz yüksek selesi
80 mi 81 cm mi ne.
artçı selesi 1 mt den yüksek.
Şimdilik bu kadar km yaptıkça yazarım.
Herkese kazasiz belasiz surusler.tsurusler.tekerinize taş değmesin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

O 130 140 yapanlar dişli değiştirip yapıyorlar. Haberin olsun :)

Eski bi runner ve şuan apache kullanıcıs olarak 150cc hiçbir motor runnerin yanına bile yaklaşamaz ne kalkışta ne son hızda.. Runner 0-60km de 600cc bi racıngle kafa kafaya kalkacak kadar seridir.. Yanlış bilgilendirmeyelim.. kimse yoğurdum ekşi demez ama gerçekleri konuşmak lazım.. Apache ile denemedim o yüzden haklısınızdır bişey diyemem.. Ayrıca apachenın orjinal dişli ile son hızı 135.. 14 dişli ile 140 civarıdır..

eee

ctesi asya motora gittim deneme sürüşü için. adam borç istemeye gitmişim üstüne bide anasına küfretmişim gibi davrandı. dedim daha şimdi böyleyse sattıktan sonra kimbilir nasıldır. herodan uzak durmaya karar verdim. test sürüşüde yaptırmadı zaten.

ctesi asya motora gittim deneme sürüşü için. adam borç istemeye gitmişim üstüne bide anasına küfretmişim gibi davrandı. dedim daha şimdi böyleyse sattıktan sonra kimbilir nasıldır. herodan uzak durmaya karar verdim. test sürüşüde yaptırmadı zaten.

Satıcıdan satıcıya ve malesef müşteriden müşteriye davranışlar değişiyor.

http://www.motosiklet.net/forum/mar...ri/132889-hero-thriller-and-bajaj-pulsar.html

Benim test sürüşü izlenimlerim. Alınır mı alınır. Niye alınmasın cbf150 alacağıma hero alırım. Ama amaç performanssa pulsar a beklerim. Öyle 140 km/h yaptım demekle olmuyor. Motorun canı çıkmadan fren kabiliyeti zorlanmadan stabilitesi gitmeden kısaca güvanli olarak kaç yaptığı önemli :cat:

Bence CBF150'ye tercih edilmez. Performans olarak daha iyi ama ben titreşiminden biraz rahatsız oldum.

S.a Motor severler.
Benim thrillerim da arıza çıktı ve bunu söyleme gereği duydum.
Motor hareket halinde değilken rölentide stop ediyor. İlk motorum olduğu için canım cicim ayı bittikten sonra dank etti.
Ümraniyedeki ana servise götürdüm. Usta baktı etti kesin bişey söyleyemedi. Videosunu çeki birisine yolladı ve yarım saat içinde Hintli birisi geldi. Sanırım hero türkiye yönetiminden. Hindistan la görüşmeleri gerekiyormuş. Neyse beni yolladılar hindistan da gece olduğu için. Akşamında beni aradılar motoru 1-2 gün bırakmamı söylediler.
Aradan 2 hafta geçti ve ben Bugün bıraktım.
Büyük ihtimalle karbüratör değişecek ve benimde 1600 km deki motorda parça değişimini içim almıyor.
Bakalım neler olacak.
:silent::silent:

Son düzenleme:
uzun yol sayılırmı bilmiyorum fakat izmir aydın arası sürekli gidip geliyorum.sakin kullanırsan 88 km hızda titremiyor fazlada rahatsız etmiyor ama ben 120den aşağı inmiyorum haliyle vardığım yerde yorgun oluyorum.torkuna diyecek yok yokuşta 2 kişi 90 nın altına inmiyorum yokuş aşağıda 126 km son devir saati 9.5de kesiciye giriyor.

Bende bu yaz Allah nasip ederse ya Thriller ya da Hunk almayı düşünüyorum.Titreşim mevzusu kafama takılıyor,gerçi bütün gün motor tepesinde değilim evden işe günde 40 km.yapıcam.Sayfayı takip ediyorum ama fazla hareket yok.Motoru km.yapmış arkadaşlardan yorum bekliyorum herkese hayırlı günler.

Ben olsam Thriller yerine Lifan Kp150'ye bakardım. Yalnız, fiyatları aynı ama motor çok güzel.

Ben olsam Thriller yerine Lifan Kp150'ye bakardım. Yalnız, fiyatları aynı ama motor çok güzel.

Aslında Lifan motosikletten hiç haberim yoktu.Şimdi araştırıyorum,sizin açtığınız konuyu buldum.Görüntü olarak gayet güzel duruyor teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------

Az önce bayiye gidip Thrillera baktım beyazını çok beğendim gerçekten resimlerden çok farklı,daha bir heybetli duruyor motor.

Chip li anahtar arabalarda ki gibi. Yani biri anaharını kopyalasa kopya anahtarla çalışmıyor anlamına geliyor. Çalınmaya karşı güvenlik önlemi.

6500 km.yi geride bıraktım, şikayet edecek pek bişeyim yok açıkçası, titreşim evet var ama rahatsız edecek kadar değil, bakım aralıkları 6000 km., ben yinede 3000 de yağ değişimi yaptım, bi gram eksiltme olmamış.. tek problemi arka çanta demiri çok dandikti, fuarda bölge bayisine şikayetimi ilettim, onlarda thriller yazılı yeni çanta demirlerinin yapıldığını söyledi, pazartesi günü kısmetse gidip alıcam yeni çanta demirimi.. Motorun kendisiyle alakalı hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür, kar kış yağmur çamur sürekli biniyorum, hiç mahcup etmedi beni..

S.a Motor severler.
Benim thrillerim da arıza çıktı ve bunu söyleme gereği duydum.
Motor hareket halinde değilken rölentide stop ediyor. İlk motorum olduğu için canım cicim ayı bittikten sonra dank etti.
Ümraniyedeki ana servise götürdüm. Usta baktı etti kesin bişey söyleyemedi. Videosunu çeki birisine yolladı ve yarım saat içinde Hintli birisi geldi. Sanırım hero türkiye yönetiminden. Hindistan la görüşmeleri gerekiyormuş. Neyse beni yolladılar hindistan da gece olduğu için. Akşamında beni aradılar motoru 1-2 gün bırakmamı söylediler.
Aradan 2 hafta geçti ve ben Bugün bıraktım.
Büyük ihtimalle karbüratör değişecek ve benimde 1600 km deki motorda parça değişimini içim almıyor.
Bakalım neler olacak.
:silent::silent:

Bir şey olmaz. Benim sıfır CBF'in karbüratörü arızalı çıktı, bir gün sonra serviste tamir edildi. Oluyor bazen böyle şanssızlıklar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar