Kýþ geldiðinden motosiklet keyif vermiyor hatta ben çoðu zaman garajdan çýkaramýyorum. Böyle olunca kimsede foruma yazý yazmýyor. Bide bu motorun kullanýcýsý çok az. Bu da etkili olabilir.![]()
herkese merhaba.
sayýn arkadaþlar heronun hem 4 vitesli olmasý hem de hýzýnýn 120 km lere çýkmasý beni þaþýrttý.
ön ve arka diþli ebatlarý hakkýnda bilgi verir misiniz?.lastikler topless mi?.
görünüþ olarak beni etkiledi.önümüzdeki ilkbaharda tekrar cbf150 almayý düþünüyordum ama heroyu görünce aklým karýþtý.
motor hakkýndaki tüm yorumlarý okudum,ben de sizinle ayný fikirdeyim.ilk çýkan bir ürün için fiyat baya çok.bence 4000tl yi geçmemeli.
---------- Mesajlar birleþtirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamaný 17:01 ----------
ayrýca,motor çaldýrmýþ birisi olarak immobilizer olmasý hoþuma gitti.
Yað yakmasý bence hiç önemli birþey deðil. Ben cbf yorumlarýndan okudum antalyadan Antalya'dan istanbula 100mg ya yakar ya yakmaz onuda tamamlarsýn olur biter. Benim cbf yerine bunu tercih etmemdeki tek neden beygir farký. Ama titreþim cbf den fazla olursa almam
Eski motorum yağ yakıyordu ondan acayip ayar oluyorum yağ yakan motora eğer yağ falan yakarsa kesinlikle almam. Eğer yakmıyorsa titreşim cub motorda ki kadar değilse sorun yok benim için.
Sağol hocam, aklımda soru işareti kalmadı artık:king:
Uzun yol yapan var mı motorla arkadaşlar ? konfor açısından ve tork açısından değerlendirebilir misiniz ?
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
valla ben günde 100 - 130 km. arası yol yapıyorum fakat tek marşta değil, parça parça kullanıyorum, o yüzden sağlıklı bi yanıt veremeyeceğim.. Ama umutluyum rahat ettireceğinden.. havalar düzeldiği zaman uzun yollar yapar, paylaşım yaparım inşallah..