Arkadaslar bugun hunkumu bin bakimi icin kisikli da bulunan merkeze goturecektim. Ancak telefonda servis ustasiya goruamemi sagladilar koruma demirleri icin fiyat alacagim deyince. Neyse velhasil ustaya bin bakimi ne kadar tutar ne yaparsiniz diye sordum mevzuyu bilmiyormus gibi acemice. Aldigim cevap yagini degistirirz eger bir sikayetiniz yoksa oldu. Beklerdim ki genel bir kontrolden gecer gevsemis vida varsa sikilir hava filtresi falan kontrol edilir gibi birsey. Neyse belkide ben bu firmadan cok seyler bekleyen biriyimdir. Neyse gebze de bulunan kayamotor vardi bana yakin oraya gectim ne yapacaksa o yapsin dercesine. Srrvise girince usta memnunmusun motordan diye sorunca motor iyi de servisleri ve temsilcileri bir ise yaramiyor diye acikca soyledim.
Usta bunun uzerine bekle biraz hero asya temsilcisi buraya gelecek dedi. Biz yagini bosaltirken geldi. Birlikte ofise girip satis icin cabalamasindan sonra ise usta karizma beni bitirdi titresim yuzunden dedi. Bu arkadasta motordan memnun servis isini cozmekte gucluk cekiyormus falan deyince konu konu ustune bircok seyi tartistik. Bunun uzerine hindistan da insanlar titresimi pek dert etmedigi icin turkiyeye farkli bir urun gelmiyormus. Ancak bunun cozumu icin gecenlerde bir anlasma imzalamislar. Avrupaya satilacak olan herolar artik turkiye de asya da uretilecekmis ve musteri sikayetlerine yonelik calismalarin sonuca baglanmasi da boylelikle olacakmis. Yani fazlasiyla karizma kullananlari etkileyen bu titresim mevzusuyla birlikte marka kendini umarim daha da toparlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
Ayrica bugun aksama kadar yagmurda kalan hunkum jikle ile calisip yolculuga cikmamda hic sikinti cikarmayip uzerimi ayaklarimi camura bulamadigi icinde cok memnun oldum. Allahim nazarlardan korusun bizi.