Merhaba arkadaşlar, geçen hafta Hero hunk satın aldım. Çok fazla deneme şansım olmadı 25 km kadar kullanabildim.Ehliyet sınavından sonra ilk defa vitesli motosiklet kullanıyorum. Önceki motosikletim honda kinetic. Şehir içinde ihtiyaçlarımı karşılıyor. Hunk u yolumun üzerinde hero bayide gördüm.Forumda yazılanlara bir göz attım.Bir hafta sonra tekrar bayiye gidip daha ayrıntılı inceledim. Sonra bajaj, kuba, asya motor, yamaha, honda ve bir kaç bayiye daha gidip bütün 150 cc commuter, scooter, naked vs modellere baktım. Bazılarını çalıştırıp sesini dinledim. Hunk bana çok şık geldi açıkçası.Sesini de beğendim. Malzeme kalitesi 10.000 tl civarı diğer markalar gibi. Bir eksiklik görmedim. İlk izlenimim, aynalar biraz gevşekti sıkıştırmak için çevirince daha da gevşedi, meğerse terse doğru çevirmek gerekiyormuş.Çift somunlu yapmışlar penseyle hallettim. Gazı bana biraz hassas geldi ama biraz kullanınca alıştım. Vitesi boşa geçirmek için baya bi uğraştım ama sanırım benim acemiliğimden. Kinetic le zorlanarak çıktığım bir yokuş vardı oraya gittim üçüncü vitesle gayet rahat çıktım, rodajda olduğu için 4500 deviri geçmedim. Frenleri çok başarılı. Hele kinetic ten sonra bana ciddi bir güven verdi ki alma sebebimdir. Yakıtı daha ölçmedim. Evim giriş katta olduğu için motosikleti evin içine aldım. Havalar düzelince kullanmaya başlarım, yakıt konusuna da o zaman bakacağım.İlk izlenim olarak memnunum.80-90 km hızları geçmeden kullanacağımı bildiğimden rahat ederim diye düşünüyorum.Birde deneme fotosu atayım :mrgreen:
http://i.hizliresim.com/m40Oo1.jpg
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Allah kaza bela vermesin