herkeze selamlar arkadaşlar aranışa bende geldim

slm arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ve adım kemal izmir'de yaşıyorum 18 yaşındayım ve kendimi bildim bileli motosiklet tutkunuyum ama bir türlü nasip olmadıı almak ve her zaman içimde bir motosiklet tutkunluğu kaldıı ama artık bende motosiklet sahibi olucamm allah nasip ederse haftaya ve hayallerimin bir tanesini gerçekleştirmiş olucamm ve bu hayalimi gercekleştirdiğim için çok çok mutluyumm

şimdiii en can alıcıı kısma geldik ben bu sitede saygı ve sevgi duyulan apv41 cengiz abinin iş yerinden elemanıyımm ve onu çok severim bu siteyide cengiz abi tavsiye etti bana bende onun her zaman sözünü dinleyen birii olarak hemen girdimm ve üye oldum sizlerlede tanışmak isterim benide aranıza alırsanız çok memnun olurumm serkeze sevgi ve saygılarımıla

not : bu arada motor alınca resimlerini siteye eklerim ve yorumlarınızıda bekliyorum herkeze iyi akşamlar hııı unutmadan cengiz abim motoru secicek motor profösörü motoforösör :):cherry: herkeze şimdiden tşkler ...

hoş geldin arkadaşım kalıcı ve katılımcı olursun inşallah :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin klawyen dert görmesin kalıcı olman dileğiyle :rendeer:

aramıza hoşgeldin :rendeer: kemal kardeş umarım hayalne enkısa zamanda kavuşursun ehliyetin varmı bilmiyorum ama yoksa bir an önce alırsın umarım keyifli vakit geçirmen dileğiyle

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hosgeldin kardesim. Motosiklet almadan once ehliyet olayini (eger edinmedi isen) halletmeni tavsiye ederim. Koruma ekipmanlarini da tamamlarsin.

Motosikletini aldiginda resimlerini eklemeyi unutma.
Forumlarda her zaman katilimci olman dilegi ile...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin.................:cat:

Hoşgeldin aramıza kardeşim...:rendeer: :rendeer:

İnşallah istediğin makinaya biran önce hayırlısıyla kavuşursun.:cat:Ve bizimle fotolarını paylaşırsın..:cherry:

Hoşgeldin necoti Sen fotoları yükle yorumu yaparız orası kolay iş:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aramıza hoşgeldin biranevvel motorunua kavuşursun inşallah,buarada cengiz kim nici ne hiç tanımıyoruzda:p:p:queen:

hoşgeldin arkadaşım en kısa zamanda motoruna kavuşman dileğiyle:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar