herkesi beklerim önemli :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet arkadaşlar dükkan açıcağımı hepinize duyurmuştum ama bazı kurnaz işyeri sahipleri sayesinde tekrar sıfıra en başa döndüm
ve bir karar aldım, Halkalı toplu konutları yeni ismiyle (ATAKENT - K.ÇEKMECE, İSTANBUL) daki babamın işyerine ortak olarak (bir bölümünü kendime ayırarak) bu işi yapmaya karar verdim.. burası bir emlak bürosu ama karşısında ve yanında büyük park alanları var motosiklet tamirine uygun olarak.. eğer sizde desteklerseniz beni bir kardeşiniz dostunuz veya yaşınız küçükse abiniz olarak size çok minnettar kalırım ve inanın büyük bir sevap işlersiniz.. çünkü ben kendimi sadece bu işe adadım..

tam adres olarak : Halkalı Toplu Konutları (Atakent Mahallesi) 1.etap Sutek B3 Blok Giriş 4 Daire 1 (Ayhan Emlak içi)

Telefon : 0507 426 13 51 , 0538 418 45 27 Batuhan..

illaki tamire gelmesenizde lütfen bari çayımı kahvemi içmeye gelin bana destek olun:pale:

herkesi bekliyorum.. şimdiden tüm MT ailesine güvenerek beni yalnız bırakmayacağınızı düşünerek çok çok teşekkürler ediyorum..
her zaman tekeriniz düz bassın,

kurnaz iş yeri sahibi demişsin çok haklısın, bende senin gibi aynı sıkıntıları yaşadım mal sahibi bir yıllık kirayı cebine koymadan dükkanı bana vermemişti insafsız adam, tok ne anlar açın halinden, neyse ben pendik'teyim karşıda olsaydım müşterin olurdum ama duyarlı arkadaşlarımız sizi yanlız bırakmayacaktır, yeni yeriniz hayırlı olsun bol kazançlar dilerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
kurnaz iş yeri sahibi demişsin çok haklısın, bende senin gibi aynı sıkıntıları yaşadım mal sahibi bir yıllık kirayı cebine koymadan dükkanı bana vermemişti insafsız adam, tok ne anlar açın halinden, neyse ben pendik'teyim karşıda olsaydım müşterin olurdum ama duyarlı arkadaşlarımız sizi yanlız bırakmayacaktır, yeni yeriniz hayırlı olsun bol kazançlar dilerim
ilginiz için çok teşekkür ederim:rendeer:

---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:19 ----------

Güncel:rendeer:

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
abicim hayırlı olsun. Allah bol kazançlar versin. İstersen antalyadan gelirim yanına :)

Tokattan bakım yaptırmaya gelirdim ama döndüğümde motor tekrar bakım isteyecek o kadar uzağız :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hayırlı olsun !

uğramaya çalışırım

Hayırlı olsun ankara'da olsanız bugün çayınızı içmeye motorumun bakımını yaptırmaya gelmiştim bile :p...

Forumdan Uzaklaştırıldı
komşuymuşuz ya bigün mutlaka uğrarım bende mesalardayım

bende mesalarda oturuyorum :) her zaman beklerim:rendeer:

---------- Post added at 15:59 ---------- Previous post was at 15:57 ----------

gerçekten ilginiz için çok teşekkürler, istediğiniz her zaman gelebilirsiniz:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
of course panpaaaa......japon ve çinli motorlara çalışırsan ve uçuk fiyatlar uygulamazsan her zaman gelirim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar