bugay Katılım 1 Kas 2009 Mesajlar 931 6 Eki 2012 #21 yakinim oraya, motosiklet almaya calisiyorum su ara, aliyim ugrayacam bi cay icmeye
Bold Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 7 Nis 2011 Mesajlar 140 6 Eki 2012 Konu Yazar #22 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. bugay' Alıntı: yakinim oraya, motosiklet almaya calisiyorum su ara, aliyim ugrayacam bi cay icmeye Genişletmek için tıkla ... herzaman beklerim ---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 19:08 ---------- energy9991' Alıntı: of course panpaaaa......japon ve çinli motorlara çalışırsan ve uçuk fiyatlar uygulamazsan her zaman gelirim.... Genişletmek için tıkla ... biz MT ailesinden gelme bir servisiz uçuk fiyatlar uygulamak bize göre değil
bugay' Alıntı: yakinim oraya, motosiklet almaya calisiyorum su ara, aliyim ugrayacam bi cay icmeye Genişletmek için tıkla ... herzaman beklerim ---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 19:08 ---------- energy9991' Alıntı: of course panpaaaa......japon ve çinli motorlara çalışırsan ve uçuk fiyatlar uygulamazsan her zaman gelirim.... Genişletmek için tıkla ... biz MT ailesinden gelme bir servisiz uçuk fiyatlar uygulamak bize göre değil
E energy9991 Katılım 17 Tem 2012 Mesajlar 233 6 Eki 2012 #23 kardeşim benim....yarın aç dükkanı geliyorum
Bold Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 7 Nis 2011 Mesajlar 140 6 Eki 2012 Konu Yazar #24 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. energy9991' Alıntı: kardeşim benim....yarın aç dükkanı geliyorum Genişletmek için tıkla ... tamam bekliyorum ama öğlen iki den sonra gelirsen sevinirim ---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:10 ---------- bu arada arkadaşlar bana düzgün yetiştirlebilecek bi çırak lazım ya yardımcı olabilirmisiniz ---------- Post added at 21:20 ---------- Previous post was at 20:25 ---------- Güncelll:rendeer:
energy9991' Alıntı: kardeşim benim....yarın aç dükkanı geliyorum Genişletmek için tıkla ... tamam bekliyorum ama öğlen iki den sonra gelirsen sevinirim ---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:10 ---------- bu arada arkadaşlar bana düzgün yetiştirlebilecek bi çırak lazım ya yardımcı olabilirmisiniz ---------- Post added at 21:20 ---------- Previous post was at 20:25 ---------- Güncelll:rendeer: