Herkese selamlar millet. Hoşbulduk :D

Selam millet Çorumdan katıldım foruma öğrenciyim. Henüz motosikletim yok. Çünkü bütçe yok :D. Ama forumu uzun zamandır okuyorum, artık kayıt yapıyım da cevap vs. verebileyim diye üye oldum. Bu yakınlar bi Honda CBR 125 R istiyorum bakalım kısmetse. Para biriktirmeye başladım şimdiden. Yeni yasadan yararlanıp alacağım onu da ha. A1 sınıfından. Neyse herkese iyi forumlar ben kaçıyım artık diyorum.

Aramıza hoşgeldin . En kısa zamanda hayalindeki motora kavuşman dileğiyle . :rendeer:

Selam millet Çorumdan katıldım foruma öğrenciyim. Henüz motosikletim yok. Çünkü bütçe yok :D. Ama forumu uzun zamandır okuyorum, artık kayıt yapıyım da cevap vs. verebileyim diye üye oldum. Bu yakınlar bi Honda CBR 125 R istiyorum bakalım kısmetse. Para biriktirmeye başladım şimdiden. Yeni yasadan yararlanıp alacağım onu da ha. A1 sınıfından. Neyse herkese iyi forumlar ben kaçıyım artık diyorum.

Hoşgeldin benim hemşerim

Hosgeldiniz. Butce ayarlama bizim gibi dar gelirliler icin cok sabir isteyen bi surec. Sabirlar diliyorum. Umarim insallah planladiginizdan daha erken kavusursunuz.

Hoşgeldin benim hemşerim
Vaay buralarda Çorumlu görme bayaa zor be. Hoşbulduk hemşerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------

Hosgeldiniz. Butce ayarlama bizim gibi dar gelirliler icin cok sabir isteyen bi surec. Sabirlar diliyorum. Umarim insallah planladiginizdan daha erken kavusursunuz.
Sağol hocam inşallah erkenden alırız. Ve bütçe olayı da baya zor be. Şimdiden kask, mont, eldiven, pantolon parası çıktı ama motora var biraz. Bi 3 yıl rahat. Neyse sabreden derviş muradına ermiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar