Herkese Merhaba

Ben çaylak motorsikletçiyim.Yıllardır motorsikletlerle ilgili okurum izlerim ama siteyi yeni keşfettim.Henüz motorsiklet almadım.Yeni yılda almayı düşünüyorum.Bajaj pulsar rs200 ve ya hyosung gt250r düşünüyorum..Şu kurtlar vadisi sponsoru Falconu birde yuki ve megelliyi 'araştırıyorum şu aralar ama çok iyi değiller gibi.. Öneriniz varmı?

Ben çaylak motorsikletçiyim.Yıllardır motorsikletlerle ilgili okurum izlerim ama siteyi yeni keşfettim.Henüz motorsiklet almadım.Yeni yılda almayı düşünüyorum.Bajaj pulsar rs200 ve ya hyosung gt250r düşünüyorum..Şu kurtlar vadisi sponsoru Falconu birde yuki ve megelliyi 'araştırıyorum şu aralar ama çok iyi değiller gibi.. Öneriniz varmı?

Ben şuan Yamaha MT25 ve KTM DUKE 250 ABS arasındayım forumda ikisi arasındaki kıyaslamaları takip ediyorum. Ocak ayı gibi kararı verip almayı planlıyorum.

Bir 'kararsız' lık seziyorum. LA olmasın lütfen:santa:

kararsızım evet.uzun zamandır araştırıyorum düşük cc olucak yeni başlayacağım için o kesin,soğutma sistemini araştırıyorum birde silindir sayıları önemli.birde kilom az kg olarak çok ağır bir motorsiklet seçmicem.Sıfır araştırıyorum nasipse yeni yılda alıcam gibi.

DKN

merhaba kübra, umarız kısa zamanda sende motorunu alır bizlerle kaynaşırsın. teknik konular hakkında merak ettiklerinide mesaj atarak sorabilirsin

[/COLOR]

falcon 250 yi kesinlikle tavsiye etmem ben 3 ay kullandım sattım. kalitesiz bir motor. hyosung gt 250 r da 1 sene kullandım. henüz yeni motosiklet kullanıcısı isen onuda alma zor bir motor ağır ayrıca. daha küçükten başla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar