herkese merhaba... Acaba Apache almakla hatamı yaptım.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Formunuza yeni üye oldum ve herkese selamlarımı sunarım,

Ben Yeni kasa 2011 Model Tvs Apache RTR aldım ve bir takım sorunlar yaşadım, bu sorunlar nedeni ile tekrar satmaya karar verdim fakat ilan siteleri yazdığım açıklamaları şikayet aldıkları için yayından kaldırdılar. ilan sitelerini zor durumda bırakmamak için ısrar etmeyerek ilanımı ********* bu adreste yayınlamaya başladım ve sizlere sormak istiyorum bu nedenden bu motor satılırmı..?

Moderatör tarafında düzenlendi:
ülkemizdeki distribütörlerin geneli böyle. bakınız yamaha (beldeyama), ya da hyosung (global motor muydu neydi distribitör firmanın adı) ya da suzuki, ya da kawasaki (z-moto). ya yeteri kadar servis yok, ya olan servis bisikletçi ya da başka bir sorun. honda hariç sonuç hüsran... honda'da da benim fikrimce alınacak çok fazla ideal model yok ve parça fiyatlarıyla servis ücretleri çok yüksek. bu yüzden ben motorumun ustası olmayı tercih ediyorum.

ülkemizdeki distribütörlerin geneli böyle. bakınız yamaha (beldeyama), ya da hyosung (global motor muydu neydi distribitör firmanın adı) ya da suzuki, ya da kawasaki (z-moto). ya yeteri kadar servis yok, ya olan servis bisikletçi ya da başka bir sorun. honda hariç sonuç hüsran... honda'da da benim fikrimce alınacak çok fazla ideal model yok ve parça fiyatlarıyla servis ücretleri çok yüksek. bu yüzden ben motorumun ustası olmayı tercih ediyorum.

bu söze katılıyorum dostum internetten rast gele bursadan oldugunu ögrendim bende 2010 ybr var servisine hiç götürmem tvs honda yamaha nın servisinden hariç orjinal parcalarını temin edebilecegin yerler biliyorum

Son düzenleme:
art niyetli diyebilirsiniz ama
arkadaş sitenin reklamı yapmada başarılı olmuş olabilirmi 148kere görüntülenmiş konu.. :silent:
görüntülenme başına para alıyor...

art niyetli diyebilirsiniz ama
arkadaş sitenin reklamı yapmada başarılı olmuş olabilirmi 148kere görüntülenmiş konu.. :silent:
görüntülenme başına para alıyor...

yıllardır alışveriş sitelerini takip ederim ilk defa böyle bir alışveriş sitesi gördüm :/

Moderatör (forrap)
Foruma yeni üye olmuşsunuz,olur olmaz ilk defa duyduğum bir sitenin linkini paylaşıp ilginç bir konu açıyorsunuz.
Bu şekilde konunuzu art niyetli algılıyorum.Ya durumu daha açık bir şekilde açıklayın ya da tekrarı halinde reklamasyondan ceza alabilirsiniz bilginiz olsun.

Konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar