Herkes Okusun Tam Bir Rezalet...Smile almayın aldırmayın

Bugün gördüm :) SMİLE in bayilik açılışı wardı Rize de !!! Wala bu yazıdan sonra asLaa SMİLE ! Don't SMİLe :)

Bağlantı bedava ve iki ay kullanım ücreti almamayı boşuna yapmıyorlar.24 ay kullanmak üzere alıyorsun ,süre geçmedende iptal ettiremiyorsun.Asıl sorun bunu sana söylememiş olmaları yada sen araştırıp soruşturmadan ohh havada keklik deyip atladın:)O zaman adamlara bir şey diyemessin.Benim evde intenetim yok ama bu kampanyanın ayrıntılarını biliyorum.Demekki bu öyküden çıkarılacak ders nedir?Bir şeye para verirken iyice onun akkında iyice bilgi edinin ki paranız yanmasın.

Moderatör (forrap)
Gokhan2433,iki yıl iptal ettirmeyeceğim diye değil o sözleşmeler.İptal ettirirsen sadece bazı maddi yükümlülükler altına giriyorsun.O da yaptıkları indirimleri ve ücretsiz modemin parasını almak gibi durumları içeren bir sözleşme.
Ama burada durum farklı,iki yıl boyunca iptal ettiremezsiniz gibi bir şey söylemişler ki bu hiç mantığa uygun değil.

sanırım ben bıraz sanslıyım yada o anda aklıma ılk odeme koşullarını sormak geldı ondan kurtardım bende aradım kısa bı bılgı aldıktan sora odeme şekıllerını sordum tek ödeme şeklı var oda kredı kartı dediler ... tşk edip kapattım ne diyim enteresan istekler sanırım artık nakıtte işe yaramıyor :p

Gokhan2433,iki yıl iptal ettirmeyeceğim diye değil o sözleşmeler.İptal ettirirsen sadece bazı maddi yükümlülükler altına giriyorsun.O da yaptıkları indirimleri ve ücretsiz modemin parasını almak gibi durumları içeren bir sözleşme.
Ama burada durum farklı,iki yıl boyunca iptal ettiremezsiniz gibi bir şey söylemişler ki bu hiç mantığa uygun değil.
Valla bilmiyorum ama bir ara kampanya çıktı;Kurulum ücretsiz,iki ay bedava diye hemen;ooo iyiymiş bu falan dedim.Sonra araştırdım 24 ay boyunca parayı vermek mecburiymiş.Tabi vazgeçmedim ama şu an için böyle bir şey düşünmem heralde.Böyle kampanyalara löp diye atlamamak lazım,ortaya bir yeri dikerken öbür yeri kesmek gibi bir durum çıkıyor.Deliçobanıma geçmis olsun diyorum:)

hiçbir şey yapamassın tüketici haklarına başvurursan.ADamlar sözleşmede her şeyi açıklamıs sende altına imza attıysan hiçbir şey yapamassın;ama bana bir şey demediler dersen adamlara sana sadece güler.

delicoban bas vur tuketici haklarına ve onları mahkemeye ver ez onları kim tutar seni:queen:
not onlar seni ezmeye çalısmıslar(kazıklamaya)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar