Herkes geziyor muuuu :(

Bütün forum gezmekte, bir ben işteyim galiba :salut::salut::salut::salut::salut: moto kapının önünde duruyor, ben burada çalışıyorum yaa :salut::salut::salut::salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fırat valla haftasonu millet stress atmak için biryerlere gidiyor çok da sıkıldıysan git motorunu yıka..:p

Yok be Kütük :) Benim motor da kapıda yatıyo ama ben gezmiyorum :) MT de takılmak daha güzeL :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet benim motorda kapının önünde mt geziden daha güvenli

Bütün forum gezmekte, bir ben işteyim galiba :salut::salut::salut::salut::salut: moto kapının önünde duruyor, ben burada çalışıyorum yaa :salut::salut::salut::salut:

üzülme kardeşim bende çalışıyorum :salut: ama salı gunu seytanın bacagını kırıp işi mişi bırakıp 4 gun marmoka gidiyorum :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi en iyi sıkıntını alacak iş motorunu yıkamak baska bişi düşünemem..

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla ben de geziden geldim şu anda.İStanbul ve diğer yerlerden gelenler henüz yolda olsalar da kıyıköy gezisinin fotolarını yüklemeye başladım bi yandan.Senin adına üzgünüm ama senin izin gününde de biz çıldıracağız:)

aman çalışın boşverin... ben gezdimde ne oldu.. yüzümün sol tarafı çürük.. göz çevreme el süremiyorumm :pale::pale:
keşke bende gezmeseydim ama ben biliyorum ne zaman bi honda cbr ye binsem bişi oluyor.. artık yeminliyim ölmek istemediğim sürece binmicemmmm :queen:

Önümden millet bikiniyle, elinde havluyla geçiyo. :mrgreen:

eger sahil yolunda polis varsa oturdugum sitenn cıkısına kadr motrla gelip cıkısta inp yürüyerek devam etmek insann hevesini kırıyor :(:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar