Fiyat biçin o zaman ederi nedir.
17bin km sol karenaj far kafa karenaji kaskodan değişti. Hasar kaydi bakmadim ama çıkıyordur. Ederini söyleyin o fiyatta koyucam direk nete.
Ben 11bın km dekı duke390 ı 1500 2000lıralık extralarıyla 14500 e verdım cunku ederı oydu sıfırı 17bın olan motoru nıye 16 17 ye satmaya calısasın kı herkes zekı bı bız aptalız sankı
17bin km sol karenaj far kafa karenaji kaskodan değişti. Hasar kaydi bakmadim ama çıkıyordur. Ederini söyleyin o fiyatta koyucam direk nete.
Aynusını sen yapmış olsan mesela 13,5 a aldın 10bin km yaptın. Kaça satardın mesela ? 11,5 ? Satmazdın değil mi ? Sıfırı 16 ben niye 11,5 vereyim hede hödö derdin değil mi ? Kendine dürüst ol önce, sonra başkalarına dolandırıcı de...
Dürüst mü olayım tamam kardeşim 13,5 aldıysam 12 taş çatlasın 12.500 çekerdim Allahıma şükür şu yaşıma kadar haram yemedim ederinden fazlası haramdır çünkü hakketmediğin paradır. Forumu anlamıyorum zaten ne ara bu kadar tuhaf insan doldu adamlar ederi 13 olan makineye 16 çekmeyi normal buluyorlar vay canına gerçekten.
yanlış anlaşılma olmasın ama ederinden fazla satmak haram değildir ufak bir düzeltme..lütfen yanlış anlaşılmasın
Dinde harika bilgim vardır demiyorum , fakat bana öğretilen haksız kazanç haramdır. Yani ne emek verdim o parayı kazanmaya ne de başka birşey haybeden geldi zamanında 13,500 aldım motoru 10 bin gezdim ama geldim 2016 model parasına sattım arada 2 milyar kaar nerden geldi yaptığım 10 bin km ödül olarak mı ? hayır tamamen kazıklama yani haksız para HARAM.
sayın muhterem kardeşim(tartışma olasın diye giriş güzel olsun istedim)dinde elinde ki malı birine 1'e verirken diğerine 5 fiyatı çekebilirsin..alıcı bu miktarı kabul edip alıyorsa haram değildir bundan emin olabilirsiniz..bununla ilgili sahih kitaplardan bakabilirsiniz..bende kul hakkından son derece kortuğumdan zamanında araştırmıştım
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/162855-dirtbike-supermoto-cross-arayanlar.html
Herkes Dolandırıcı olmuş lafına binaen , r25 bilmem zart zurt modeli ilgilendirmiyor benide, başlık toptancı yaklaşıma örnek, ön yargılı tabii sebeb olanlar yüzünden bende'benzer yapıda kimselerde yanıyor arada , iğneden ipliğe döktüryoruz şeceresini, " herkes " diye nitelemek hoş olmamış.
Hiç sorma emmi bi motorsiklet aldım herkesi kendimiz bildik daş gibi motor dedi inandık meyer insanlığın içi kürt dışı kuzu olmuş güvendik sözüne aldık gittik beygir cağızımı servise bi baktırayım yağına suyuna sonra seve seve dadına doyamayız dedik ve kursağımızda kaldı 300 küsür lira bir masraf çıkınca beynim yeterli oksijeni alamayınca soluğu mal sahibinin yakasında aldım ve dadlı dadlı haketiği cümleleri kurdum dedim ya masrafı karşılarsın yada malını alırsın velhasıl nemi oldu aldı malını verdi paramı belki 300 küsür lira bana komaz ama keriz yerine koyması beni canavar tarafımı uyandırdı şimdi alıcağım mal sahibine üç kağıtçımı cebimdeki emeğime göz dikmiş muamelesi yapar oldum bundan sonra eşeği sağlam kazığa bağlamadıkça sidin sene almam
Not: İYi niyetli insanların içindeki insanlığı bitirirseniz sonuçlarınıda tahmin edin
Sonra carbon emi gibileri çekiyor ve benim gibiler ::asker::