Siz mevzuyu anlamamışsınız. Mevzu ÇİZİK değil.
Sıfırı 15.750
Kullanılmış 10 bin km'de olanı: 15.000
Çizikli, hasarlı olanı'da 15.000 TL.
Siz eğer aracınıza bu şekilde bir fiyat istemiyorsanız problem yok. Fakat bizim bahsettiğimiz kişiler gibiyseniz zaten tartışmaya gerek yok.
Yukarıda yazdığımı okudunuz mu ? Gider malı görürsünüz , içinize sinmezse almazsınız. İkinci el biraz emek ister. Yok için rahat olsunistiyorsanız sıfır alırsınız. İnsanlar yalancı ve dolandırıcı ise siz insanları düzeltemezsiniz, boşuna uğraşmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------
Bana bilmişlik taslama canım benim çalıştığım yerde dacia 2008 veya 2009 sandro model aracı 2013 te çizik bile yoktu 4..5 yaşında 45 binde 2008 de 23 bin küsür alınmış aracı görsen sıfır sanarsın öyle bakımlı 4 çelik jant ve lastik değiştirip 20 bine satı ve bu aracın 2013 te sıfır fiyatı 30bin küsürdü tl idi te gidelim adamın yanına teyit edelim ona inanmasan satığı adama ulaşıp soralım bunlarla uğraşırım yömiyemi alırım varmısın güzel kardeşim şuanda aynı araç 40 bin küsür Not adam araç pazarına çıkardığı ilk gün satı böyle araç satın herkes alsın siz üçarsanız halk sizi indirmesini bilir He gelde şu günesmi ne zıkımsa oraya not olarak geçirelim sende görmüş ibret almış birdaha konuşmaya töbe edersin
Seninle daha fazla muhatap olmuyorum bundan sonra, benim mesajlarıma cevap yazma, senin saçma sapan uydurma örneklerine inanıp birşeye tövbe edeceğim falan da yok. Ayrıca mal benim malım, istediğim fiyatı yazarım, satarım satmam ya da adamın tipini beğenmem satmam o benim bileceğim iş. Halk indirmesini bilecekmiş , hangi halkmış o ? Sen mi ? Senin gibilere satacak malım yok, başka kapıya...