Herkes baksın.

merhaba abilerim kardeslerim.
uzun uzun zamandir cbr 125r motorunu almayi dusunuyorum ama para yok.gece ruyalarima giriyor siz anlayin ne kadar istedigimi :) bundan 5 ay once bankadan 3 bin kredi cekmistim.3 aydir 1 ay gecikmeli olarak aylik taksidini oduyorum.3 yil olarak taksit yapmistim.bu borcu su 3 ay icinde kapatsam bankaya basvurup 6 7 bin tl kredi tekrar cekebilir miyim ? bu 3 aydir gecikmeli odemem sorun cikartirmi.bankaya gidip soracak vaktim yok.acele yazdim anlatmak istedigimi anlatabilmisimdir umarim.

Aşağıdaki linkten kredi notunu sorgula 1600 civarı bir puanın varsa çok rahat fazlasını bile alırsın ama altında ise gelir durumuna göre bazı bankalar sorun çıkartabilir ama tavsiyem dini inanınçlarına uygunsa islami bankalara yönelmen hem sorunsuz oluyorlar hem de al sat yöntemi ile kâr elde ettikleri için faiz ödememiş oluyorsun :cat:

https://www.findeks.com

Gecikmeli ödemen kredi notuna yansır.Hepsini kapatırsan yeni kredinde sıkıntı yaşamazsın.Aylık 1000 tl bodron var ise 10000 tl kadar kredi çekebilirsin.Önceki borcun bitti ise neden bir bankaya başvurmayıp burda cevap arıyorsunki?Git kredi çektiğin bankaya al sıra numaranı derdini sor .Ciddi boş beleş konular açıyorsunuz.Kredi çekebilecek yaşa mantığa ermişsin, sorunun cevabını burdamı arıyorsun canım kardeşim.Portfoyune gidip soruyu sorsan kesin cevabı alacaksın.

Yaw arkadaslar bu islami bankalar uzay ekonomisindemi yasiyor? diger bankalar ile ayni sekilde calisiyor ve faiz veriyor ama seni yiyor iste islami diye sende rahatliyorsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar