Her Yer Endurocu - Her Motor Enduro

Yine entersan bir başlıkla sizlerleyim arkadaşlar :p

Son dönemde dikkatimi çeken bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Uzun zamandır girdiğim gezi yazılarının tamamına yakını mutlaka güzel bir şehrimizin, güzel bir mevkiisine yapılan; bazen patikadan, bazen sulardan geçilerek, maceralar atlatılan ve doğa ile iç içe olunan geziler. Bu gezi yazılarının hepsine yorum yapamasam da mutlaka okuduğumu bilin lütfen. Çünkü bu gezi yazıları bana keyif veriyor ve "görülesi yerler" dosyamda saklanıyor :)

Bu tarz geziler düzenleyerek endurocu ruhlarını ortaya koyan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Umarım birçok geziye de sizlerle birlikte katılma şansını yakalarım.

Katılınan bu gezilerde dikkat ettiğim bir başka husus da; endurocuların sahip oldukları motorlar. Çin malı scooter'ından, Japon naked makinelerine kadar birçok motor modeline sahip arkadaşlar var. En başından beri savunduğum şey şudur; "endurocuyu endurocu yapan motoru değil ruhudur". Nice enduro makineler var sahipleri elinde garajda yatmaktan çürüyor. Elbette binmeye vakti olmayanlar olabilir, ancak binmeye vakti olup da dört tekeri tercih edenler, yaptıkları gezilere otobandan gidip otobandan gelenler, her ne kadar enduro kullanıyor olsalar da endurocu değiller. Onlara kısaca "enduro kullanıcısı" diyorum :)

Saygıdeğer "endurocu" arkadaşlarım, bu yazımda sadece hislerimi anlatmaya çalıştım. Doğru bir şekilde aktarabildiysem ne mutlu bana :)

Yazımı bitirirken hani sık söylenen bir cümlenin aksine "TEKERİNİZE TAŞ DEĞSİN" diyorum :)

foto_mod_pg_48_1059131580.jpg

2006bmwr1200gsadventureism0.jpg

dscn1907copyys5.jpg

kros005ot4.jpg

114001wl5.jpg

24wk3.jpg

09112007TekkiilikGlkyCross025Small.jpg

zaten isin zevkide orda cikar.herkes asfaltta gider ama arazide gitmek daha bi zevklidir.

Benım motorum en alttaki resim :):)

Teşekkürler procan ::143::

Son düzenleme:

szr

Endurocu olunmaz , endurocu doğulur ; enduro bir tutkudur ; o insanın ruhunun en ücra derinliklerinden gelen , insanı, motoru, tabiatı harmanlayan , her türlü zorluğa zor şartlara rağmen insanı ayakta tutabilecek güveni veren ; ruhun bedende bunaldığı, tabiatla başbaşa kalmak istediği , çok şeyi unutmak istediği zamanlarda , ruhu alıp başka dünyalara daldıran ve vs.vs.vs. dir.

Her zaman üstüne başına dikkat eden, temizlik konusunda aşırı titiz, yağmurdan çamurdan nefret eden ben, motosiklete binmeye başladıktan sonra adeta içimdeki doğa insanı ortaya çıktı. Şimdi ıssız yerleri keşfetmekten, tozlanmaktan, kirlenmekten, üşümektende haz almaya başladım. Tabi bunda harika bir ülkede yaşıyor olmamızında etkisi var

aldığımın 2. haftası çamura bulandı benim karakaçan temizle temizle çıkmıyo zaten kanına işlemiş makinanın bende öylece bırakıyorum zaten:p,haklısın onur güzel paylaşım saol

Kıskandım, ben de bi foto çektireceğim, Falcon la çamur içinde.. :p

:cherry:

Kıskandım, ben de bi foto çektireceğim, Falcon la çamur içinde.. :p

:cherry:

Her arkadaşım kendinin bir tane "endurocu" olduğunu gösteren fotoğrafını koysun.

Biliyorum çok fazla fotoğraf var ancak aralarından en beğendiğinizi koyun. Birden fazla koymayın, sayfalar açılmakta zorlanmasın :cat:

Ben başlatmış olayım, en sevdiğim fotoğrafım şudur:

654cf57a7e173ce90cc6847ff8.jpg

@Prometheus O resmin manyak ötesi arka plan oluyo pc de... :cherry:

Bu resmi koysammı diye tereddüt ettim ama koydum artık :mrgreen:
Zafer006.jpg

Son düzenleme:
Pekiiiiiii, fotoğrafım yoksa ben "endurocu" değil miyim ? :p

szr

...............................................

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Procan beni gene neşelendirdin....:p Ya motorun Enduro diiil ya da sen endurocu diilsin....

Bu resimden az önce yada az sonra nasıl çamura sapladın motoru?....4 kişiyle çıkarmıştınız.... Benim bildiğim enduro yırtar çıkar.... Enduroce adam yırttırır çıkarır...

Nedense bu aralar hep asfaltta görüyoruz seni?.... Capoya kıyamıyosun değilmi?....:p

Procan beni gene neşelendirdin....:p Ya motorun Enduro diiil ya da sen endurocu diilsin....

Bu resimden az önce yada az sonra nasıl çamura sapladın motoru?....4 kişiyle çıkarmıştınız.... Benim bildiğim enduro yırtar çıkar.... Enduroce adam yırttırır çıkarır...

Nedense bu aralar hep asfaltta görüyoruz seni?.... Capoya kıyamıyosun değilmi?....:p

Son gezimizde Abant, Mudurnu, Nallıhan, Ayaş ve Yenikent üzerinden yaoptık ancak aşırı sis yüzünden durup fotoğraf çekemedik. Son gezi yazımı okumuş olsaydın böyle demezdiniz sayın dikiş makinası kullanıcısı :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar