Her Yer Endurocu - Her Motor Enduro

bu da benden:)
DSC01112.jpg

n596783743_197168_6492.jpg

n596783743_214074_8495.jpg

pro bence haklı.. "Enduro" insanın kendine yakışanı giymesidir..:mrgreen:

Tequ hiç acımadım mı o caaanım xt 660 r'ye hııı ??::144::

aldığımın 2. haftası çamura bulandı benim karakaçan temizle temizle çıkmıyo zaten kanına işlemiş makinanın bende öylece bırakıyorum zaten:p,haklısın onur güzel paylaşım saol
aynen öle valla bende benm dtr yıkasamda camurdan kurtulmuyo bende enduro bu ya pis olcak tabiki die yıkamıyorum en azından eski nakedlerim kadar temiz tutmuyorum :)
bu arada konu cok güsel hazırlayanın eline sağlık:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Son gezimizde Abant, Mudurnu, Nallıhan, Ayaş ve Yenikent üzerinden yaoptık ancak aşırı sis yüzünden durup fotoğraf çekemedik. Son gezi yazımı okumuş olsaydın böyle demezdiniz sayın dikiş makinası kullanıcısı :mrgreen:

Sanki dağdan bayırdan gittin.... O dediğin güzergah kaymak gibi asfalt.... Patika mı sandın Sayın Traktör kullanıcısı.....:queen::p:cat:

ben endurocu olabilirmiyim pro amca :) benim hiç endurom olmadı biliyorrrrmuuuussuuuunnn :p R 100 endurodan sayılmıyor dimi :mrgreen:

Katılınan bu gezilerde dikkat ettiğim bir başka husus da; endurocuların sahip oldukları motorlar. Çin malı scooter'ından, Japon naked makinelerine kadar birçok motor modeline sahip arkadaşlar var. En başından beri savunduğum şey şudur; "endurocuyu endurocu yapan motoru değil ruhudur". Nice enduro makineler var sahipleri elinde garajda yatmaktan çürüyor. Elbette binmeye vakti olmayanlar olabilir, ancak binmeye vakti olup da dört tekeri tercih edenler, yaptıkları gezilere otobandan gidip otobandan gelenler, her ne kadar enduro kullanıyor olsalar da endurocu değiller. Onlara kısaca "enduro kullanıcısı" diyorum :)

saygılar abi :)

Tequ hiç acımadım mı o caaanım xt 660 r'ye hııı ??::144::

abi yok be göründüğü gibi deil :p sert toprakta yada mucurda düşmeyi hiç tasvip etmiyorum ama bunlar masum yatrmalar.. balçık kıvamında çamur yada dakar tadında 1 karış kum :p

ucanteneke5 , buda benim en sevdiğim resmim çamur ve doğaya dayanamuyom nabayaım:cat:

yahu güzelim AT ne hale getirmişin uçanteneke,yazık o efsaneye be :p

yahu güzelim AT ne hale getirmişin uçanteneke,yazık o efsaneye be :p[/QUOTE]

dostum bu super tenere AT deil o zaten çamurlu kendini daha iyi hissetiinden eminim :cat:
çünkü ben onla çamura girince kendimi çok harika hisediyom.

pardon pardon ön çiftli farlardan dolayı karıştırmışım senin super tenereyi A.twin sandım,zaten çamurdan başka biyerleri de seçilmiyorki maşallah teke gibi :cat: mesai saatleri dışında haftasonları kullanıp deşarj olmak çok güzel olmalı,iyi geziler

buda benim en sevdiğim resmim çamur ve doğaya dayanamuyom nabayaım:cat:
tenekedn3.jpg

Süper yaaa süperrrrrrrr ::blushani
Bir kez de ben Kemer de ATV de böyle olmuştum.. Saçlarım yüzüm kıyafetlerim herşeyim çamur olmuştu.. Onur fotom yok ama gerçekten yaşadım o anı, ben yaşadım... :mrgreen: Annemi şahit gösterebilirim. :p Kıyafetler yüzünden dalaştık da.. :mrgreen:

Son düzenleme:
Evet evet yine güzel bir enduro'cu topiği olmuş elinize sağlık fotograflar için.

Bir kaç kare fotografımıda paylaşmak istedim

İnönü yaylası(sakarya-pamukova) antreman şeklınde gazlıyorken:)

XR ım şu ankı makınam üstteki fotograf ıle aynı yer:)

Düzce EC festivalındeyken maşallah her taraf portakal olmuş:)

Kenan SOFUOĞLU oda bir Endurocu'dur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar