Her türlü modifiye yardim mi yapilir

cewap

kardeşim senin paran vardir ucak ılp binersin ama türkiyede o kadar cok saglam mondiallar war kı görsen şaşarsın sen paran varsa git f1bin ama bilgi almak isteyenlere engel olma lütfen hadi sana ii ucuşlar

Mersin İl Temsilcisi
kardeşim senin paran vardir ucak ılp binersin ama türkiyede o kadar cok saglam mondiallar war kı görsen şaşarsın sen paran varsa git f1bin ama bilgi almak isteyenlere engel olma lütfen hadi sana ii ucuşlar

hayırıdır yahu her yorum yazana bir şekilde kış kış çekiyorsun :silent:
madem reklam yapıyorsun ( ki yasak ) o halde bize hünerini göster. ben param olduğu için değil, mecburiyetten biniyorum japonlara vs.
gerçekten sağlam olsalar, şöyle bir yola çıktığımda çok değil 500 km titremeden vs sağ salim dönsem ve ayaklarım uyuşmasa neden almayım. ben veya başkaları manyak mıyız ki.
ayrıca, baba parası değil, saf alınteridir.
sana soruyorum, 26-27 yaş üstü kaç tane apaçi müşterin var?

( rahatına bak diye sakın yazma, rahatımı düşünüyorsan "huzur ver" )

bu arkadaşın hiç bir şeyden anladığı yok bu sıradan bildiğimiz Apaçi arkadaşlardan.modifikasyon dediğide aynaları sök led lamba döşe farları renkli yap sinyallere çorap geçir lastikleri incelt dişlilerle oyna araba eksozu tak motorun üzerine kamyon yazıları falan:mrgreen:

herkese cevap yazmış kendinden emin iddialı peki arkadaşım bu kadar kendine güveniyorsun yaptığın modifikasyon çalışmalarından bizlere fotoğraflarla örnekler verirmisin görelim bakalım icratlarını bu arada yaş kaç ha soruma gelince Mondial 250 mct'ye Turbo düşünüyoruz maliyet ne tutar hangi turboyu kullanabiliriz örnekler verebilirmisin

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
bu arkadaşın hiç bir şeyden anladığı yok bu sıradan bildiğimiz Apaçi arkadaşlardan.modifikasyon dediğide aynaları sök led lamba döşe farları renkli yap sinyallere çorap geçir lastikleri incelt dişlilerle oyna araba eksozu tak motorun üzerine kamyon yazıları falan:mrgreen:

herkese cevap yazmış kendinden emin iddialı peki arkadaşım bu kadar kendine güveniyorsun yaptığın modifikasyon çalışmalarından bizlere fotoğraflarla örnekler verirmisin görelim bakalım icratlarını bu arada yaş kaç ha soruma gelince Mondial 250 mct'ye Turbo düşünüyoruz maliyet ne tutar hangi turboyu kullanabiliriz örnekler verebilirmisin

öyle deme hocam, çarpılırsın valla..
adamın elinden BİNLERCE mondial geçmiş ( ülkeme giren mondialler bu arkadaşın elinden geçmeden mondi dağıtım falan yapamaz )

yahu motosiklet sitesinde motosiklet üzerine yalan söylenir mi?
hem de 60,000 üyeli
günde 1500 kişi ortalama giriş yapılan bir sitede...

baltayı taşa nasıl denk getirmiş...

ben sana söliyim en ucuz turbo ebaydan 300 dolara var ozellikle motosikletler için ama sanayiden 400 civarına temiz bi çıkma araba turbosu bulabilirsin :mrgreen: takılması falan filan rahat 1000 e gelir eğer anlıyosan sen tak çok daha ucuza getirirsin ustalar çakal çünkü nerden soysam diye bakıyor

Beyler Motoru kusadasina goturuyorum benim Ducatiye F16 motoru takacaz, teklif arkadastan geldi. Hayatta kacirmam:) Zaten en hizliydi bu meret simdi hepten hizli olacak:)

Mersin İl Temsilcisi
Beyler Motoru kusadasina goturuyorum benim Ducatiye F16 motoru takacaz, teklif arkadastan geldi. Hayatta kacirmam:) Zaten en hizliydi bu meret simdi hepten hizli olacak:)

bende niye adı "kuşadası "diyordum. demek ki bu elaman motorlara turbo takıyor ve kuş gibi uçuyorsun... hmmm

KAHRAMANIM BENİMMMM:cherry::queen::queen:

kardeşim biz öyle kadin coraabı felan gelmez film cekersin farlara sinyallere olur biter turboya gelince cok ucuza istnbulda war alabilirsin kendinden cok eminsende motoru olan arkadaşlara yardım edersin olur biter demek ki kimseye iyilik yaramıo sizinle ugraşamam en son birşey o turboyu soran arkadaş sen gel benim ewde bir tane 100cc motr var yedek sen gel ben onu bile takarim sana farketmez

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Bu arkadas hep takiyor , aman dikkat diyorum sevgili uyeler:)

sen rahat ol :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:54 ----------

kardeşim biz öyle kadin coraabı felan gelmez film cekersin farlara sinyallere olur biter turboya gelince cok ucuza istnbulda war alabilirsin kendinden cok eminsende motoru olan arkadaşlara yardım edersin olur biter demek ki kimseye iyilik yaramıo sizinle ugraşamam en son birşey o turboyu soran arkadaş sen gel benim ewde bir tane 100cc motr var yedek sen gel ben onu bile takarim sana farketmez

boşa tırmalıyorsun burada, sana ekmek çıkmaz haberin olsun :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:55 ----------

usta açık sözlü adamsın vesselam helal :cat:

ama sende rahat ol :queen:

neler yaptığınıza dair halen resim bekliyoruz.

imageshack.us sisteminden resim yükleyemiyorsanız aşağıda linkini verdiğim siteden yükleyim büyük resim seçeneğindeki adres linkini mesajına ekleyin, neler yaptınız veya neler yapabilirsunu herkez görebilsin.

http://www.yukleresim.com

serseri1986 kardeş bende kanuni breton var 150 cc ye cevirdim bu turbo geri dönüşüm deikleri parçayı iptal edersek ne olur ne farkeder?

valla param olsa mondiala keyfi keder polini debriyaj tası bulur taktırırım :queen: bir sürü şey yaparım ama para yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MONDİAL modifiye show [email protected] yapamadıgnz bir şey olursa bana yzn

doğru yerde miyim bilemiyorum?
Ustasını bulsam şundan alacağım bir tane
Mondial Piega Evo

Anlamayan lütfen caz yapmasın birader.
Teknik bir husus bu:)

http://www.mondialmotoforum.com/Mondial_models_EVO.htm

Mondial Piega
GENERAL
Model Mondial Piega EVO
Category Sport - Limited Edition
ENGINE
Type 999 cc, liquid cooled, 90° v-twin, 4-stroke
Bore x stroke (mm) 100 mm x 63.6 mm
Compression ratio 10.8:1
Valves DOHC, 4 valves/cylinder
Fuel system INJECTION ELECTRONIC
Power 140 hp (104.4 kW) @ 9800 rpm
Torque 100 Nm (73.8 ft. lbs) @ 8000 rpm
TRANSMISSION
Clutch Multiple disk in oil bath
Gearbox 6 speed
Final drive Chain
Starting system Electronic
CHASSIS
Front suspension OHLINS TYPE UPSIDE-DOWN STELES FROM 43MM ADJUSTABLE TIN ON DETAILED LIST MONDIAL, 120 mm travel
Rear suspension PROGRESSIVE ADJUSTABLE SHOCK-ABSORBER OHLINS ON SPECIFIC MONDIAL, 120 mm travel
Fork angle / Trail 26
WHEELS
Front tyre 120/70-17
Rear tyre 180/55-17
Front brakes dual 320 mm discs with radial-mounted 4-piston calipers
Rear brakes single 220 mm disc with 2-piston calipers
DIMENSIONS
Overall length 2000 mm (78.7 inches)
Overall width 990 mm (39 inches)
820 mm (32.3 inches)
Wheelbase 1420 mm (55.9 inches)
Fuel capacity - reserve 18 l (4.8 gallon US) - 3.8 l (10 gallon US)
Dry weight 178 kg (392.4 pounds)
The above specifications are subject to change without notice.

doğru yerde miyim bilemiyorum?
Ustasını bulsam şundan alacağım bir tane
Mondial Piega Evo

Anlamayan lütfen caz yapmasın birader.
Teknik bir husus bu:)

http://www.mondialmotoforum.com/Mondial_models_EVO.htm

Mondial Piega
GENERAL
Model Mondial Piega EVO
Category Sport - Limited Edition
ENGINE
Type 999 cc, liquid cooled, 90° v-twin, 4-stroke
Bore x stroke (mm) 100 mm x 63.6 mm
Compression ratio 10.8:1
Valves DOHC, 4 valves/cylinder
Fuel system INJECTION ELECTRONIC
Power 140 hp (104.4 kW) @ 9800 rpm
Torque 100 Nm (73.8 ft. lbs) @ 8000 rpm
TRANSMISSION
Clutch Multiple disk in oil bath
Gearbox 6 speed
Final drive Chain
Starting system Electronic
CHASSIS
Front suspension OHLINS TYPE UPSIDE-DOWN STELES FROM 43MM ADJUSTABLE TIN ON DETAILED LIST MONDIAL, 120 mm travel
Rear suspension PROGRESSIVE ADJUSTABLE SHOCK-ABSORBER OHLINS ON SPECIFIC MONDIAL, 120 mm travel
Fork angle / Trail 26
WHEELS
Front tyre 120/70-17
Rear tyre 180/55-17
Front brakes dual 320 mm discs with radial-mounted 4-piston calipers
Rear brakes single 220 mm disc with 2-piston calipers
DIMENSIONS
Overall length 2000 mm (78.7 inches)
Overall width 990 mm (39 inches)
820 mm (32.3 inches)
Wheelbase 1420 mm (55.9 inches)
Fuel capacity - reserve 18 l (4.8 gallon US) - 3.8 l (10 gallon US)
Dry weight 178 kg (392.4 pounds)
The above specifications are subject to change without notice.

gerçek italyan mondial :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar