arkadaşlar ben size kalkın ucak yapalm mı dedim bensadece mondial die özellıkle
dedim size karbon fiberli eksoz enzimli turbo mu dedim isteyen olursa yardim ederim dedim kimse bana işimi ögretmesin isteyen ucak motoru takar isteyen nitro o beni alakadar etmez lütfen saygı sadece mondiallar dedim o kayışla ilgili sorusu olan arkadaşa sesleniorum sesleniorum sen aydın kuşadasına getir motorunu ben sana f16 motoru bile bulur takarım rahat ol sen
Titreşimi azaltmak ve vites aralıklarını uzatmak için ne yapmak gerekir ?
eger öndeki dişliyi büyütür arkayı kücük takarsan hızlı gider kalkş biraz seri kalkmaz ama yolda uzar eger ön kücük arka büyük olursada tam tersi olr
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 ----------
kardeşim senin paran coktur harcayacak yer ararsin bizim türk insanı herşeyin ucuzunu ister ben yaparım her motora ayar rahat ol sen
Katılıyorum. Biliyorsanız bildiğinizle kalın. Bilmeyenler bu arkadaştan yardım isteyebilir. Oda elinden geldiğince yardım eder. Yukardan bakmayı bırakın artık.
Benim bisikletede 120 yaptırabilirmiyiz:mrgreen:
arkadaşlar modifikasyonun sınıfları var,
GÖRSEL,
MEKANİK,
olarak ikiye ayrılır,
ve dahada artabılır,
hepside imkan doğrultusunda gerçekleşir,
kimse kimseye bişiy kanıtlamak zorunda değil,
paraya kıyan güzel bişiyler çıkartabilir,
elinden iş gelen dahada güzel şeyler yapabilir.
arkadaşta kendi çapında yardımcı olmaya çalışmış,
Saygı duymak gerek.
ama piyasada sadece aynayı söküp kamyon egzosu takıp MODİFİYE ETTİM diyen o kadar çok kişi varki...
işte anlatmak istediğim olayın canlı şahidi de geldiolay budur.. konu sahibi arkadaş bu adamı iyi takip et:cat:
rahat ol sen
ben yaparım her motora ayar rahat ol sen
Rahatlığa nekadar düşkün bi adamsın sen öyle ??
Tarzın bi garip konuşma biçiminde hiç hoş değil bırak sen motorları ıvırı zıvırıda biraz konuşmanı modifiye et :cat:
Güzel yazmışsın Arjantinli69 rahat ol sen(serseri1986 usülü):queen::queen: