Her türlü modifiye yardim mi yapilir

Çok iddialı bir başlık olmuş.mondialim yok anck olanlar fikir verebilmek için neler yapabiliyorsunuz.bununla alakalı bilgi ve resim verirseniz , açtığınız başlık mondial sahiplerine daha yardımcı bir konu başlığı olacaktır.

-----------
Not: Modifiye diye bir kelime yoktur. kelimenin doğu yazılımı , modifikasyondur.Türkiyede kelime yuvarlatılıp modifiye diye söylenir olmuştur. ( aynen rektifikasyonun , rektifiye şeklinde telaffuz edilmesi gibi )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok iddialı bir başlık olmuş.mondialim yok anck olanlar fikir verebilmek için neler yapabiliyorsunuz.bununla alakalı bilgi ve resim verirseniz , açtığınız başlık mondial sahiplerine daha yardımcı bir konu başlığı olacaktır.

-----------
Not: Modifiye diye bir kelime yoktur. kelimenin doğu yazılımı , modifikasyondur.Türkiyede kelime yuvarlatılıp modifiye diye söylenir olmuştur. ( aynen rektifikasyonun , rektifiye şeklinde telaffuz edilmesi gibi )

:cat:

üstada katılıyorum.

Modifikasyonda her turlu bilgiye sahipsiniz oylemi:) Sanirim makina muhendisligi okudunuz eh bir de onun ustune endustriyel tasarim master yapildi. Referanslarinizda hayli kuvvetli ki boyle genissssss capli bir sey diyorsunuz.

Peki al sana yapamadigim bir modifikasyon

Simdi benim motor Desmo due sistemli. Simdi ben Kevlar Triger kayis kullandim, kevlarin isi degerleri yuksek ve esnemesi dusuktur. (Kevlari sana anlatmiyorum kesin biliyorsundur)Bu durumda benim desmo ayarin daha saglikli olmasi adina kitaba gore belirtilenden 1mm daha mi sikmam lazim sizce?

Bu sorunun cevabini bilmiyor isen bence basliktaki her turlu kelimesini kaldirmayi dusun derim:)

Modifikasyonda her turlu bilgiye sahipsiniz oylemi:) Sanirim makina muhendisligi okudunuz eh bir de onun ustune endustriyel tasarim master yapildi. Referanslarinizda hayli kuvvetli ki boyle genissssss capli bir sey diyorsunuz.

Simdi benim motor Desmo due sistemli. Simdi ben Kevlar Triger kayis kullandim, kevlarin isi degerleri yuksek ve esnemesi dusuktur. (Kevlari sana anlatmiyorum kesin biliyorsundur)Bu durumda benim desmo ayarin daha saglikli olmasi adina kitaba gore belirtilenden 1mm daha mi sikmam lazim sizce?

Bu sorunun cevabini bilmiyor isen bence basliktaki her turlu kelimesini kaldirmayi dusun derim:)

Ben soracaktım benden önce davranmışsın:)

arkadasım 5 yıldan berı mondıal kullanıorum cocuklugumdan berı motor kullanırım bu motorlara modıfıye falan gıtmez yapanlarda herzaman husrana ugramıstır.nıye boyle motorlara yapıorsun zaten en fazla ne yapılabılırki yaptıgın seylerı bi açıkla bızde eger gercekten yapılıorsa yapmaya calısalım:rendeer:

modifiyeleri yaparken gösterdiğiniz özen isim seçerkende gösterilmiş olduğundan sizi tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum...

Motosikleti
Hornet
modifiye dediğin;
-2 ışık takıp
-aynaları çıkarıp
-ekzoz' u açtırmak değildir umarım..

Hertürlü yardıma hazırım demiş, mondiali gören de hücum etmiş ,gönülden yardım edecek işte isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz.:p

Beyler , olayı bence başka yerlere çekmeyelim, net açıklama zaten yapılmış, konuyu açan arkadaş mondial modifikasyonu hakkında yardımcı olabileceğiniz hatta show yapılacak kadarda iyi olduğunu belirtmiş. mondiali olalar için iyi bir konu başlığı olabilir.

En bilinen ve ustalık gerektirmeyen , son kullanıcıların rahatlıla yapabileceği ,Hava filitresi değişimi , buji ve egzost harici bir modifikasyon bilgisi varsa ve paylaşırsa , mondiali olanlara yardımcı olabilir.

+1:):):cat::cat:

Beyler , olayı bence başka yerlere çekmeyelim, net açıklama zaten yapılmış, konuyu açan arkadaş mondial modifikasyonu hakkında yardımcı olabileceğiniz hatta show yapılacak kadarda iyi olduğunu belirtmiş. mondiali olalar için iyi bir konu başlığı olabilir.

En bilinen ve ustalık gerektirmeyen , son kullanıcıların rahatlıla yapabileceği ,Hava filitresi değişimi , buji ve egzost harici bir modifikasyon bilgisi varsa ve paylaşırsa , mondiali olanlara yardımcı olabilir.

Katılıyorum. Biliyorsanız bildiğinizle kalın. Bilmeyenler bu arkadaştan yardım isteyebilir. Oda elinden geldiğince yardım eder. Yukardan bakmayı bırakın artık.

arkadaslar bise sorcam :queen:

kusura bakmayın ama simdi benim arkadasım 150zc yle kaza yaptı butun parcalarını aldık bunların vidalarının tutması icin kücük sac parcaları var teneke gibi. onları nereden buluruz :queen:

alın size modifiye acılımı.. ( soru gercektir ) :queen:

böylemi yoksa böylemi motorlara en iyi yapılcak modifiye iridyum buji eksoz hava filitresi dişlilerle oynanır bide karbürötör
URL=http://img262.imageshack.us/i/sdc15856.jpg/]
sdc15856.jpg
[/URL]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 ----------

http://www.sahibinden.com/guncel_il...ros_endro-96WQQaXQQ23256422WQQpXQQdisplayitem

arkadaşlar ben size kalkın ucak yapalm mı dedim bensadece mondial die özellıkle
dedim size karbon fiberli eksoz enzimli turbo mu dedim isteyen olursa yardim ederim dedim kimse bana işimi ögretmesin isteyen ucak motoru takar isteyen nitro o beni alakadar etmez lütfen saygı sadece mondiallar dedim o kayışla ilgili sorusu olan arkadaşa sesleniorum sesleniorum sen aydın kuşadasına getir motorunu ben sana f16 motoru bile bulur takarım rahat ol sen

mondial1oo kh orjinal ön dişli boyutu nedir ? küçültürsem daha hızlı gider dahamı az yakar ? kaç diş küçültmeliyim ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar