Far ampulünden bahsetmiyorum zaten, 1 TL'lik basit stop ampullerinden bahsediyorum. Far ampulü konusunda mutlaka fark olacaktır (ki markası belli ve onu bile servisten almak yerine parçacıdan almak daha ucuza geliyor).
özür:rendeer:
ben far ampülü ile karıştırdım biz yamahanın avrupa yakasında ve asya yakasında iki servisle çalışıyoruz. arka stop ampülü 0.87 tl + kdv olarak faturalandırılıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:59 ----------
baooo...ben o zaman sevineyim napim...

şu bizim cbf topacınada uğrasana birikimleri paylaşırız...
arkadaşlar daha öyle ayrıntılar varki honda ile yamaha arasında anlatsam yanlış anlaşılır bunları toplantı olduğunda genelde arkadaşlarla paylaşıyorum, bende 10 yıl motorlu kuryelik yaptım ve 9 yıldır hız motoruna biniyorum, avatarda gördüğünüz eski hayabusam.
cbf 150 krank bölümünde kol ile balans arasında pullar vardır kol arıza yaptığında balanslara sürtmesin diye:cat:
ybr 125 te bu anlattığım yok kol arıza yaptığında direk balansları çiziyor ve ustanız iyi değilse parça değişme yoluna gidiyor. bu sadece yukarıda belirttiğim krank + diğer parçalar ve işçilik 1000 tl civarına çıkıyor,
başka bir örnek,
ybr silindir ve piston seğman 180 tl. kaliteli yan sanayisi
cbf 150 bu parçalar orijinal bu para.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 ----------
bu arada dükkan tayfasında ve gezilerinde beni görebilirsiniz, toplantılarda çok kez eğitim ve bilgi amaçlı paylaşımlarımız oluyor.
oğlum ve ben,gürkan başkanım keldaşım selamlar olsun:rendeer: