hepinizi kedileri korumaya davet ediyorum

Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
motocycleboyreigns, overcloud, siyahus, hello_moto, erol 62, tombo, WILDGERM

Aynı konuyu 254 kere açtık.Oralardan devam edelim bence

Doğayı, bitkileri, hayvanları sevmek ve onları korumak onlara saygı göstermek güzel bir davranış. Fakat insanlara da aynı sevgi ve saygıyı gösteremiyorsak tutarsız bir davranış sergilemiş oluruz. Bu tutarsızlığa da saygı göstermek mümkün değil.

sokaktaki kedi köpeklere iyi davranalım soguk havalrdaq öncelrıne bır kap su bırakalım ıcıne bır mıkta tuz ve seker serpelım.Hayvanlara kötü davranan mahlukatların cezasını Allah verecek.

şu depo çizme olayını anlamadım gitti . ben kendi kedimle babamın cbf 600 ünün deposunu çizmeyi denedim birttürlü çizilmedi.birrde kediler kumdan başka yere işemez ki sadece mart ayında erkeklik göstergesi olarak erkek kediler işer sağa sola

Bir de dişiler işi halledemezlerse tutamazlar. Evde var ordan biliyorum. Tabii kısırlaştırmadıkça böyle yapıyor velet. :)

Selenin üzerinde yatması sorun değil ''yatması'' Amaaa selenin üzerinde esneyip poposunu geriye çekip ön ayaklarıyla seleyi delik deşik edip birde koku için motorumun tekerine işerse....

Bende önlemimi alırım tabiki.

Pisikopat değilim.

hem evde hem ofiste kedi besleyen biri olarak sunu soyliyim ne turlu hayvan olur ise olsun , sizin iyi davranisiniza aninda karsilik verirler. Kimsenin motorunun pislenmesini tabiki istemeyiz. Ama kediler motorun selesine isemezler. Icindeki kaucuk maddesi yuzunden lastiklere iserler. Cunku lastik ayni idrarlari gibi koktugundan baska bir kedinin baskin kokusu sandiklarindan surekli lastiklerin ustune iserler.

Yoksa ben sadece motoru kaptirsam iyi , sirket araci dahi kedilerin kontrolunde bizde:)

img2011010500109.jpg

img2011010500108.jpg

Motosikleti
Honda sh125

Uploaded with ImageShack.us

bizim oglumuzda bu :)

ben şahsen motorumun üzerine örtü örtmüyorum artı kedilerin ugrak yeri onun için kilim le örtüyorum daha rahat etsinler :mrgreen: çok seviyorum valla ne yalan söyliyim;
yazıktır hayvanlara soğukta zaten zor yemek buluyolar bi örtü örtmek zor olmasa gerek canlı herzaman daha değerli olmalı . güzel konu açmışssın teşekkürler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar kısaca yazmıya çalışacağım.Bulunduğum yerde74 yaşında hayvan besleyen bir teyze var 35-40 tane kedi 6 köpek,kızı 4 kedi vermiş kısırlaştırıcam mama göndereceğim diye ama bırakın mama göndermeyi anasına bile yardım etmiyormuş kızına nasıl beddua ediyor görmelisiniz...Kendi çabasıyla(1165 tl emekli maaşı varmış)baktığını valilikten belediyeden yardım istediğini fakat hiçbir yardım yapmadıklarını ve artık hayvanlarına yetişememediğini bakamadığını söylüyor.Duyarlı arkadaşlardan teyzeye mama yardımı veya hayvanlara bir barınak bulunmasında yardımlarınızı istiyorum.Ben temiz mamadan 15 kg 1 çuval sipariş verdim umarım sizlerde yardımlarınızı esirgemezsiniz saygılarımla...İlgilenen arkadaşlar teyzenin tlf no adresi için bana ulaşın (Forumdan veya tlf numaram 05312602901)
Birde youtubeden video çektim.
http://www.youtube.com/watch?v=p3tcJIkFMmQ&feature=youtu.be

Çok tatlı dişi bi kedim var.15 günlükken annesi ölünce hiç aklımda yokken eşimin karşı çıkmasına rağmen sahiplenmiş oldum.Arabayla yolculuk yapmayı hiç sevmiyor.Havalar ısınsın bide motorla turlayacağız.Atalarının sevdiği bir nesne olan motora uzak kalmasın dimi :)

Bende memlekette tavşan beslerdim,8 10 tane 1 haftalık yavruları yemişti kediler,ondan sonra beslemedim kedilere de düşman değilim motorumun üzerinde de yatarlar geçen gün depoyu çizmişler mesela

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar