Hepimizi ilgilendiren ciddi konu COB led POwer led =sonuç dandik apaçi led

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba son zmaanlarda bu beyaz yükselik ayarı olmayan anasının nikahını aydınlatan çok güçlü led ışık takıyor herkes bende xmax e aldım ama baktım göz alıyor takmadım...

12-V-AC-35-w-H4-3-bixenon-H4-Bi-xenon-H4-hid-hi-lo-4300.jpg_640x640.jpg

Safego-1-Pair-H4-Bi-Xenon-HID-AC-35-W-Bixenon-Araba-far-ampul%C3%BC-Yedek-H4.jpg_350x350.jpg

Bu meret mercek olmadığı sürece insanı kör ediyor milletle tartışmakta istmeiyorum göz alıyor diye çoluk çombalak muhatabım değil...

bu merete nasıl çözüm bulacağız arkadan bunlarla bir geliyor vatandaş aynalar full bembeyaz önümü hiçbir yeri göremiyorum önünden sağa kaçıcam öyle bir ışık geliyorki sağda araç varmı görmüyorum

DÜşünceleriniz nedir? bu konuda bir cumhurbaşkanlığına başvuru yapalım bimere işte neresi iglieniyorsa khk çıkarıp bu ledleri söktürsünler

cidden akşam sürüşleri çok kötü olmaya başladı

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Adam haklı. Sırf bu ledeliler yüzünden gece sürüşünden soğudum.. Benim motorda da led var ama konumu en aşağıda. Defalarca bir kaç kilometre berabrer gittiğimiz önümdeki adamlara soruyorum ışıklarla durduğumuzda falan, gözünüzü alıyor mu diye, hepsi almıyor dedi. Benlik sıkıntı yok dedi. Ama karar çıksa sök deseler sökerim valla.

ben de sırf bu sebepten mercekli fara geçiş yapacağım sanırım.. hem yolumu görürüm hem göz almam

Bende motora led ampül aldım.Fakat bu resimdeki gibi değil.Beyaz ışık veriyor ama göz aldığını zannetmiyorum.Bu ampullerin aydınlatması iyi oluyor ama yağmurda performansları berbat.Gerçi ben ne yağmurda nede gece kullanmıyorum motoru. O yüzden göz alırmı almaz mı test edemedim hiç.
Bu arada far korumada taktırdığım için muhtemelen ben önümü bile göremeyeceğim benimki görsellik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar