Hep motorlarmı...Buda Arkası Kalkan Araba=>

Yok yok valla bu milletin işi gücü yok :) Adam arabaya ne havalı sıstem yerlestırmıs heee :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arabada bişi var :D Yoksa adam hiç fren yapmadan nasıl kaldırcak arkayı :D

Arabada bişi var :D Yoksa adam hiç fren yapmadan nasıl kaldırcak arkayı :D

Need for speed'in son 4 oyununu oynayanlar bilir böyle bir sistem orada da vardı ki gerçektede böyle bir süspansiyon sistemi var.Gta'nın da son iki oyununda Vodoo denilen arabada kullanılmıştı bu sistem.Yani frenle falan alakası yok tamamen arabanın içindeki üç beş düğmeyle alakalı birşey...:cat:

Buyrun bu video linki http://www.akilli.tv/Player.aspx?VDX=ae812c34-806e-412d-983d-45c6fb5b3ea3

Bu da resim
200011kevin1sx5.jpg

:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsanYok artık ya yuh yuh yuh:cyclopsan:cyclopsanBırakıyorum ben motorculuğu falan ya:pDaha ben motorla kaldıramazken adamlar kepçeyle bile kaldırmış oha:pr::queen:

buna ne demeli

[YT]CQIp41dZp38&feature=related[/YT]

buneki bizim memlekette yakın bi yerde mermer çıkartılırken büyük mermer kayalarını yerinden alarak ve sürüyerek götüren ve götürürkende arkası havada giden dozerler görmüştük video çekemedik. adam adeta şow yapıyordu. kaya bi yere takıldığında da arka teker leri havadaki dozer bi sağ bi sol yaparak dans ediyordu sanki.:queen: adamlar işin tekniğini öğrenmiş:cat:

Arabanın tamponuda pek sağlammış... :) Sistem kopresör yani basınçlı hava takviyesi var. Dozerinde maaşallahı var. Dikkat ettiyseniz kepçesine kum doldurmuş öne ağırlık binsin diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar