Henüz Düşmemiş Motorcular

arkadaşlar herkese ii geceler benim tek sorum şu belki bazı arkadaşlar kızacak ama motorlar hakkında net bilgi almam için gerçekten deneyimli kişilere ihtiyacım var 600rr tipi bir motor normal ortalamada km de ne kadar yakıyor bunun öğrenmek istiyorum

arkadaşlar herkese ii geceler benim tek sorum şu belki bazı arkadaşlar kızacak ama motorlar hakkında net bilgi almam için gerçekten deneyimli kişilere ihtiyacım var 600rr tipi bir motor normal ortalamada km de ne kadar yakıyor bunun öğrenmek istiyorum

SS Kullanıcılarına sor buraya değil.........

10 ay oldu 6 bini devirdim bendede tık yok şükür.
ha düşmedim mi düştüm tabiki de.
ilk heves ettiğim sıralar kiraladığım scooter ile virajı alamayıp.... gerisi malum :D
şükür sağ salim yara bere fazla almadan atlattık onu.
Kendi motorumda düşmedim ama :mrgreen:

Düşmemiş motorcumu olur yaw :)
12 senede 3 kere düştüm onalrda hep durmaya yakın hızlarda.. Biriside belediye çukurunun yanından geçerken toprak kayması oldu :) 2 metre aşşağı kaymış çıkamamıştım :)

Düşmek sorun değil kaza olmasın...

babam hep kaza yapmayan şöför daha usta şöför olmamış derdi o zamanlar anlamamıştım ama şimdi anlıyorum:mrgreen::mrgreen:

yaz kış motosikletimin üstündeyim yazın bir kere araba çarptı ama kış aylarında baya yatmısımdır motorla onume cıkan neslerden kaçarken araç insan kedi köpek vs.

yara almadan düşmek iyidir ama insanın bana bişey olmaz demesini engeller daha dikkatli olmasını sağlar

babam hep kaza yapmayan şöför daha usta şöför olmamış derdi o zamanlar anlamamıştım ama şimdi anlıyorum:mrgreen::mrgreen:

bu lafı çok beğendim :D otomobille 17 yaşımda 4 takla attım sağ çıktım motosiklete başladım bir hafta içinde 2 kaza yaptım halen yataktayım ayağa kalkamıyorumm .. motorcularrrr hepimize yakışıklı kazalar ve ölümler diliyorummmm :queen:

15 yaşında ilk düşüşüm gerçekleşti... Kullandığım motor o zaman peugeot 103'idi. Lastiğini kendim tamir etmiştim ama etmez olaydım. ön somunları iyi sıkamamışım. Belediyenin yaptığı o dağ gibi setlerden artist artist zıplayarak gidiyordum. 1 zıpladım 2 zıpladım. 3.'de bir baktım havadayken ön teker benden önce gidiyor. Maşanın üstüne küttttt.... Ufak sıyrıklarla atlattım...=)) geçen sene de ybr'le düştüm. Bizim belediyenin yolları yıkaması meşhurdur burda. Su bol ya(!) mahale arasında sapağa dönerken ön tekerlek kaydı. tutamadım motoru. zaten yavaş gidiyordum. Yana doğru düştüm ama kolum yere sürttü sadece. Motoru da korumalığı korudu. Öle büyük bir kazam yok şeytan kulağına...:)

39 yaşındayım 20 yıldır kullanıyorum bir dönem motokurye olarakta çalıştım.bir defa ön fireni sıkıp motoru kaydırdım arabaya çarpmamak için onun dışında kaza yapmadım.ama şu kadarını söyliyim burada nasıl motor kullandığını anlatan arkadaşların dedikleri doğruysa ve motor kullanmak gerçekten buysa ben motor kullanmamışım yıllardır.şunu unutmayın motorcunun en büyük düşmanı sürat tutkusudur.sürat yapmadıkdan sonra motoru ne yapayım motor demek sürat demektir diyenlerdenseniz yanılıyorsunuz,motor demek özgürlük demektir.yalnızlığın keyfini çıkartmak demektir.doğayı seyretmek ve kokusunu içine çekmek ona aşık olmak demektir.lütfen kendinize ve sevdiklerinize yazık etmeyin.ölmek bayılmak değildir bunun dönüşü yok.herkese kazasız sürüşler.

13500 km oldu. Motor yan 2 kere düştü ama bizde hala vukuat yok maşallah. İnşallahta olmaz...:)

Yaklaşık 3 yıldır motor kullanıyorum, eski motor 1 kez düştü ama ben düşmedim ayaktayım... :queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ben motordan hiç düşmedim
birkaç kere motor kendisi düştü, ben de onun üzerindeydim okadar :p

motordan düşme konusuna 2 farklı gözle bakılması daha doğru gibi geliyor...

1 - düşmekten kasıt , acemilik , panik , kazadan kaçma/kurtulma gibi sebebler ile siz ve motorunuzun tek taraflı asfaltta yatması mı ?

2 - yoksa bir cisime fiilen çarparak yada cismin size çarpması sonucu motorunuzun ve sizin asfaltta sürünmesi mi ?

her iki durumda da eylem düşmekse de gerçekte farklı durumlardır.

her motorcu gibi bende normal olmadığımdan inançlarım nedeniyle buraya kendim ile ilgili bir detay aktarmayacağım. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 aydan biraz fazladır motor kullanıyorum S&T gt250 R la başladım yaklaşık 1500km oldu daha herhangi bir kaza olmadı ama her binişimde olabilecegi aklıma geliyor.Kısacası düşeceğim günü bekleyenlerdenim :)

Çocukken babamın jawası ile otobanda dökülmüş yağ yüzünden baba-oğul el ele uçtuk.
Herhalde bu sayılmaz. Çünkü sürücü ben değildim. (1990)

Şahsıma ait uçuş, takla, yan yatırma, çamura batırma yok.
Ehliyetsiz motor kullanmadım dersem yalan olur. Onda km veremeyeceğim. Gösterge yoktu. P105 1996-1999 yılları arası bayağı yol yapmışımdır. Yüzmeye ve balığa çok gitmişimdir.

A2 Ehliyet ve şahsıma ait motorum olduğundan beri ;
13,000 km iş-ev/ev-iş ve arada sırada gezi olarak bu kadar yapabildim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar