Hem gezdim hem köfte hem de gözleme yedim

Motosikleti
CBF 1000
"Yoğurtun yanına ayran ne alaka" hem dişlerin için iyi, hem de probiyotik; yani bağırsakların için iyi. İyi âlâka.

"Köfteyi beğenmedim" köfte genel olarak et anlamında beğenilecek bir ürün değil. Sivas köftesi gibi eti hissettiren köfteler dışında köfte işi dolandırıcılık bile diyebilirim. İstanbul'da köfte diye sattıkları şey zaten tartışılır.

"makarna tanrısına dua ettim " burada gözlerim doldu. Benim gibi Pastafaryan kişileri görmek hoşuma gitti.

Motosikleti
cbf 150
@kamyoncumemo bu yaziyi okursa yandın :)

Zeytinburnu'nda tencere kofteyi harbiden güzel yapan bir yer biliyorum. Edirne'de sabaha yakın yenir tencere köfte. Senle bi dahaki gezişimizde gidelim oraya.

Çok güzel gezi olmuş ayağına sağlık. Trident 250'ye iyi güldüm :D
Biz kimsenin arkasına geçmeyiz ama arkamıza geçirtiriz :)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Burak suç sende değil, seni bu tarz vasat işletmelere alıştıran sistemde. AVM'lerde yer alan tükkanlar genelde kalite ve lezzetten çok uzakta sadece hızlı tüketime odaklı işletmelerdir. Önerdiğin yerin de kendi sitesindeki fotoğraflar bile yapay. .
Abi z kusağı olarak AVM de büyüdük ,motosikletle köfte yeme olayını forumda keşfettim
Bilgisayardan google haritaları aç. https://maps.app.goo.gl/XZegK98WsrecRUFx9
Çatalca Subaşı köyünden başlayan, Saray, Pınarhisar, Kırklareli diye giden haritada "Eski İstanbul - Kırklareli yolu" diye geçen yoldan git. Saray'dan hemen Ahmetbet yoluna saparsan biliyorsun bizim köfteci orada, ama oraya gerek yok, oralarda her köyde güzel köfteci var zaten.
Subaşın'dan kuzeye doğru gidersen Ana yoldan çıkıp orman içinden Çilingöz'e doğru da gidebilirsin ama o yollar biraz sert kalabilir.
Aaa çok iyi oldu abi sana yazacaktım rota oluşturur musun diye çok güzel denk geldi 😍
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

"Yoğurtun yanına ayran ne alaka" hem dişlerin için iyi, hem de probiyotik; yani bağırsakların için iyi. İyi âlâka.

"Köfteyi beğenmedim" köfte genel olarak et anlamında beğenilecek bir ürün değil. Sivas köftesi gibi eti hissettiren köfteler dışında köfte işi dolandırıcılık bile diyebilirim. İstanbul'da köfte diye sattıkları şey zaten tartışılır.

"makarna tanrısına dua ettim " burada gözlerim doldu. Benim gibi Pastafaryan kişileri görmek hoşuma gitti.
Teşekkürler, pastafaryan değilim apateistim
Sivas köftesini bildiğim iyi oldu onu da yemem, çünki ben et yemiyorum 😆

Bende perşembe günü oradaydım Hava böyle güneşli değil kapalıydı dondum gittiğime de pişman oldum bok gibiydi

Koç üniv. geçtikten sonra solda kule kafe diye bir yer var yüksekten boğazı görebiliyorsunuz altı kafe kuleye çıkış beleş orayıda görmeye değer. Park yeri de var
Kale tadilatta seneye açılır. Aynı böyle yamaca çökmüştü insanlar manzara için ama orası da bok gibi görmeyen bir şey kaybetmez. İlerisin de ufak bir kumluk var orası da çer çöp dolu deniz kahverengi hesabını siz yapın artık. Adı olup da görmeye değecek yerleri olmayan yerlerden.
Sarıyer merkez de caminin yanından girilen sarıyer spor kulübünün çay bahçesi var denize sıfır çaylar güzel ama 40 tl orayı tavsiye ederim motor koyma yeri de var.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bende perşembe günü oradaydım Hava böyle güneşli değil kapalıydı dondum gittiğime de pişman oldum bok gibiydi

Koç üniv. geçtikten sonra solda kule kafe diye bir yer var yüksekten boğazı görebiliyorsunuz altı kafe kuleye çıkış beleş orayıda görmeye değer. Park yeri de var
Kale tadilatta seneye açılır. Aynı böyle yamaca çökmüştü insanlar manzara için ama orası da bok gibi görmeyen bir şey kaybetmez. İlerisin de ufak bir kumluk var orası da çer çöp dolu deniz kahverengi hesabını siz yapın artık. Adı olup da görmeye değecek yerleri olmayan yerlerden.
Sarıyer merkez de caminin yanından girilen sarıyer spor kulübünün çay bahçesi var denize sıfır çaylar güzel ama 40 tl orayı tavsiye ederim motor koyma yeri de var.
Kule kafenin virajına tam yatacaktım malın biri virajın içinde frenleyip durdu tüm ambiansı bozdu,oraya haftasonu ve öğle vakti gidilmez hep öyleydi.
Ben kağıthanede yaşadığım için bana yakın sakın yerler.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660

O kule kafe aslinda orman bakanligi tarafindan kus gozlemcileri icin yapilmis kus gozlem platformuydu. Istanbul kus gocu konusunda dunyanin onemli yerlerinden biri. Mesela bu siralar goc mevsimi ve %99,9 farkinda degil, halbu ki kafamizin ustunden kartallar, sahinler, leylekler vs vs neler geciyior. Ama tabi ki nerede guzel bisey var, icine etmeden duramiyor bizim halk.

O kule kafe aslinda orman bakanligi tarafindan kus gozlemcileri icin yapilmis kus gozlem platformuydu. Istanbul kus gocu konusunda dunyanin onemli yerlerinden biri. Mesela bu siralar goc mevsimi ve %99,9 farkinda degil, halbu ki kafamizin ustunden kartallar, sahinler, leylekler vs vs neler geciyior. Ama tabi ki nerede guzel bisey var, icine etmeden duramiyor bizim halk.
Çöküyorlar. Böyle ensesi kalın sedatlar, sarallar gibi abiler içerden adamları ayarlayıp potansiyeli olan bütün yerlere bir şekilde çöküyorlar.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bizim buralarda bulgaristan göçmenlerinin yaydığı bir gelenek var, kola kırmızı beyaz ipten bileklik bağlanıyor, marteniçka diyorlar, havada leylek görünce çıkarılıp bir ağaç dalına aslınıyormuş, havalar kötü gittiği için hiç gezmiyorum, şehir içinde evden balkondan leylek görmek de mümkün değil, kolumda kaldı öyle. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar