hem düştüm, hemde odtü'de motorum çalındı

geçmiş olsun umarım motorunu bir an önce bulursun,bence motorun çalınması imkansız kesin bi yerlere çelmişlerdir.

Geçmiş olsun arkadaşım..hem kolun hemde motorun için.. inşallah en kısa zamanda sağlığına vede motoruna kavuşursun:pale:

:rendeer: Geçmiş olsun,tez zamanda iyileşir kendini rüzgara bırakırsın.
Motorun için üzüldüm işallah kaskon vardır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun üstad umarım motorun bulunur piyasada o kadar şerefesiz insan var ki

çılmo bu tyopikde de aynısını yazmışsın nedemek bu ya.

moderatörler atın şunu bu siteden

geçmiş olsun arkadaşım umarım bulunur motorun benimde fulyadaki evimin otoparkına girmişlerdi hem arabama girmye çalışmışlar hemde motorumu götürmeye çalışmışlardı allahtan tekerlek kilidi vardıda alamamışlardı ama baya zarar vermişlerdi...terar geçmiş olsun

gecmis olsun.omuz hakkında biraz bilgi versene.uc hafta once bende sakatlandım.sanırım cıktı.doktorada gitmedim.gecmedide hala agrıyo.seninki nasıl yapıldı anlatırsan sevinirim.motoru salla.daha koyu sakatlanabilirdin.canın sagolsun.

Arkadaşım geçmiş olsun. şanssız günüdeymişsin. Umarım en yakın zamanda iyileşirsin.

leonine' Alıntı:
çılmo bu tyopikde de aynısını yazmışsın nedemek bu ya.

moderatörler atın şunu bu siteden

sende tyopikde yazmışsın senide atsınlar :pr: :queen:

Kim ne yazmış neden atsınlar. Herkes birbiri için mod lara şunu atın bunu atın desin artık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun, :pale:

ben motorumu her yerde kilitliyordum ve arkadaşlarım benle dalga geçiyorlardı. anladım ki motora hep kilit vurmak gerek...

sarapci' Alıntı:
gecmis olsun.omuz hakkında biraz bilgi versene.uc hafta once bende sakatlandım.sanırım cıktı.doktorada gitmedim.gecmedide hala agrıyo.seninki nasıl yapıldı anlatırsan sevinirim.motoru salla.daha koyu sakatlanabilirdin.canın sagolsun.

kardeş mutlaka bir doktara git. Fiziksel ve kalıcı bir sorun oluşabilir ileriye dönük. Kırık çıkık burkulma yanlış kaynama falan gibi sorunlar ileride keşke dedirtebilecek arızalar bırakabilir. Sana da geçmiş olsun.

Dostum çok Geçmiş olsun diliyorum umarım en kısa zamanda motorunada kavuşursun gerçekten ogünü unutma bencee:bounce:

Geçmiş olsun omuz kırılmışsa ve parçalar uzak duruyorsa ameliyat olman da gerekebilir. Böyle bir şeyden bahsetmediğine göre olsa olsa omuzu yukarı kaldıran kasların yapışma yeri olan parça kırılmıştır o da 3 haftada iyileşir. Doktorundan hemen rapor al, 20 güne kadar ropor için sağlık kurulu roporuna gerek yok tek ortopedi uzmanı verebiliyor. Bilgi almak istersen mesaj atabilirsin, tekrar geçmiş olsun.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar