hem düştüm, hemde odtü'de motorum çalındı

gecen gün otoparktan çıkarken çamurun azizliğine uğradım, baammm yerdeyim. ayağım deli gibi agrıyo sol omzumu hissetmiyorum. 2 dakka oturdum azcık kendime geldim kaldırdım motoru yurda gidiyorum, 200-300 metre gittim tansiyonum düştü, cektim aleti yol üstünde spor salonun otoparka, arkadasi aradim gittik hastaneye... omuz kırılmış, yerine oturalım diye cektiler omzu offf dunyada boyle acı yok. Ertesi gun motora bakıyım diye gittim, motorun yerinde yeller esiyo... ulen kampüste motor calınırmı??? 2 gun sonra final var ona da giremiycez... yalan olduk.

Kardeş geçmiş olsun.Senin başına gelenler , pişmiş tavuğun başına gelmeyecek cinstenmiş...

Moderatör (forrap)
Geçmiş olsun dostum,motorunda umarım bir an önce bulunur...:pale:

geçmiş olsun da omzun kırılmış mı, çıkmış mı? benim bildiğim kırık alçıya alınır, çıkık yerine oturtulur. her iki halde de geçmiş olsun. inşallah motorun da bulunur.

Büyük geçmiş olsun:rendeer: inşallah motorunu bulursun...:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun kardeşim.Acil şifalar.İnşallah moorun da en kısa sürede bulunur.Yapan şerefsize de adam akıllı bi sopa atarlar.::evil:: ::evil:: ::evil::

odtu de kım calacak motoru ya bence sen ortalıkta gezen trafık ekıplerıne bı sor onlar alıp bı yere cekmıs olmasın

gecmıs olsun

Tc

Geçmiş olsun şanssız günündeymişsin,motoru da bulursun inşallah, trafikten ne haber?

geçmiş olsun:rendeer:
motorunu çalıntılar bölümüne ekle istersen:cat:

Geçmiş olsun... Motorun neydi senin? 100. Yıl'da oturuyorum ben belki görürüm motoru :silent:

Abi ODTÜ benim en son gördüğümde içine giren otobüste bile kimlik kontrolü yapılan biyerdi nası böyle bişey olur.??? Çok geçmiş olsun...

yav motorun çalınması çok köt olmuş. benimde evimizin bahçesinden götürürlerken komşu görmüş son anda kurtuldu motorum. bide kilitliydi yani kırmışlar merdivenden çıkarken komşu görmüş. ne şerefsizler var walla. kardeş tekrar geçmiş olsun omzun ve motorun için.

motor 32 plakalı sarı asya 150t, aleti calıştırıp goturduklerini hiç sanmıyorum, akü zayıflamıştı hava filtresi hortumu yırtılmıştıda bantlamıştım ben zor calıştırıyodum zatii. bi de düşünce yag akıttıydı alet. Heralde ordaki inşattaki elemanlar bi kamyona yuklediler. Şu omzum iyileşsin de, gerisi yalan. Motorumun yokluğu koycak ama once can sonra canan...

arkadaşım benim motoru çalarkende 90-100 kilo bişey zaten 2 kişi kaldırıyomuş. yoksa çalıştırmak çok zor tabiki.
sen çalınan motorlar bölümüne yaz motorunu bence belki bi faydası dokunur.

http://www.motosiklet.net/forum/forumdisplay.php?f=23

yav insana zevkle motora bindirtmiyolar walla.
senin işinde zor çünkü asya 150t den çok var piyasada senin motorun yanından geçse belki sen bile tanımazsın.

Büyük geçmiş olsun .. :rendeer: Çalınan motorununun özelliklerini ve varsa resmini Çalıntı Motorlar topicine koyarsan bir ihtimal sonuca varabilirsin .. :cat:

Kardeş büyük geçmiş olsun.Ben de bakarım motora.Varsa resim ekle ve plakanı yaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar