Helite airbag mont

Merhabalar motora yeni başlayan bir kardeşinizim motor kullanmayı çok sevdiğim kadar korkumda var malesef. İnternette bir süre araştırma yaptıktan sonra normal montlardan kat ve kat güvenli airbag montları gördüm. Ve araştırdığımda tekrar doldurulması en kolay olan helite airbag almaya karar verdim. https://youtu.be/poMgdN_Pyvc
Eğer denildiği şekilde normal montlara göre sırt boyun omurga korumasını çok daha iyi yapıyorsa yurtdışından 1000 dolara almayı düşünüyorum kahverengi deri olan modelini. Sizin görüşleriniz nelerdir.

Motosikleti
D400
ürün hakkında yorum yapamam ama fiyatı benim motorumdan pahalı :queen:

Uygun fiyatli hava yastikli yelek ariyorsaniz Motoairbag bakabilirsiniz. Sirt, bel ve boyun korumasi var ve fiyati 400 TL. Yedek tupu n11'de 50 TL idi. Ben yaklasik 1 yildir kullaniyorum ve tavsiye ederim.

CORDURA DFC4010L MOTORSIKLET AIRBAG YELEK SIYAH L 992,00 TL yerine 400,00 TL
https://urun.n11.com/oem-yedek-parca/cordura-dfc4010l-motorsiklet-airbag-yelek-siyah-l-P272866250

Evet cidden çok uygunmuş ama ne YouTube da ne webde ürün incelemesi bulamadım üstümüzde patlamasın sonra çünkü muadilleri 15-20 kat daha pahalı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet cidden çok uygunmuş ama ne YouTube da ne webde ürün incelemesi bulamadım üstümüzde patlamasın sonra çünkü muadilleri 15-20 kat daha pahalı

Ucuz olanlardan benim gördüklerim 'dead man switch' mantığıyla çalışıyor. Yani motosiklete bağlıyorsunuz, motosikletten uçunca açılıyor. Sensör falan yok. Tamamen mekanik. Adamakıllı airbag'li ceketlerle alakası yok. Düzgün olanlar arabadaki airbag'ler gibi sensörlerle kontrol ediliyor, ve saniyenin bilmem kaçta birinde patlayıcıyla şişiyorlar.

Uygun fiyatli hava yastikli yelek ariyorsaniz Motoairbag bakabilirsiniz. Sirt, bel ve boyun korumasi var ve fiyati 400 TL. Yedek tupu n11'de 50 TL idi. Ben yaklasik 1 yildir kullaniyorum ve tavsiye ederim.

CORDURA DFC4010L MOTORSIKLET AIRBAG YELEK SIYAH L 992,00 TL yerine 400,00 TL
https://urun.n11.com/oem-yedek-parca/cordura-dfc4010l-motorsiklet-airbag-yelek-siyah-l-P272866250

hiç ihtiyacınız oldu mu? koruması nasıl?

hiç ihtiyacınız oldu mu? koruması nasıl?

1 kazada sirtimda acildi. Kazadan kastim, durma noktasindaki trafikte solumdaki arac beni girmeyerek sagdaki park alanina girmek istedi. Ben durdum. Kornaya bastim ama o on tekerlege yandan carpip duran motoru yere yatirdi. O sirada ben ayakta kaldigim icin poff diye bir ses ve sirtimdaki havayastigi patladi. O an anladim ki gercekten faydali bir urun.

Simdi iae birkac tane yedek tup almak istiyorum. Alt tarafi 50 tl, ne olur ne olmaz diye.

Korumalari sonuna kadar savunurum. Ne kadar cok o kadar iyi.

Butcem yetse hem gogus hem sirt korumali yeleklerden alirim ama butcem o kadar yok malesef.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------

Ucuz olanlardan benim gördüklerim 'dead man switch' mantığıyla çalışıyor. Yani motosiklete bağlıyorsunuz, motosikletten uçunca açılıyor. Sensör falan yok. Tamamen mekanik. Adamakıllı airbag'li ceketlerle alakası yok. Düzgün olanlar arabadaki airbag'ler gibi sensörlerle kontrol ediliyor, ve saniyenin bilmem kaçta birinde patlayıcıyla şişiyorlar.

Bizdeki yelek de aslinda 80-85 milisaniyede aciliyor. Evet elektronik degil, tam da soylediginiz gibi mekanik. Hatta bazi yorumlar mekanigin daha iyi oldugunu soyluyor.

Keske tum motosiklet suruculeri mekanik de olsa bu yeleklerden kullansa. Ama malesef ki biz hala kaski aksesuar olarak goren bir zumreden bahsediyoruz.

Bu da urunun tanitim videosu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar