Heavy Metalci Motorcular

Efendim gothic metal severim..Crematory hastasıyım..SOAD severim ama sadece müziklerini..
bir de metallica benim için ölene kadar seveceğim bir gruptur..Trash ve grunge metal sevmem..emo metal müziği gibi geliyorlar bana :mrgreen:

gothic yeah :) nightwish :) crematory +1 ben anti soad ım :)

MFM

çalardım bi ara :pr: yurt dışına çıkınca grubum dağıldı burdada müzik yok.... metal prograssive/metal ::xrock:: deat metal...

Motosikleti
Tracer 7
90'lar kokusu alıyorum..:) ahh..ah... ne güzel yıllardı onlar.
Hallowen,Manowar,Guns'n Roses,saxon,Twisted sister,Antrax,Owerkill,Iron Maıden,AC/DC,Aerosmith,def leppard, ve sayamadığım nice grup...:pale:

Alisamiyendeki Metallica konseri...:) ne güzel yıllardı...

O zamanlar ne anlıyosun bu teneke gümbürtüsünden lafını o kadar çok duydumki... hey gidi zavallılar.

:bounce:

Temmuz MetallicA konserinden dönüşte, kayınpederin ilk sorusu; "nasıl geçti demir çelik konseri" :D :D

Selamlar arkadaslar, bizim de bi grubumuz varmis burada :)
Long Live Heavy Metal...

yaw aslinda grup falan ayarlasak.. yapsak bi seyler, eminim muzisyenler vardir aramizda,
koyun traslama makinasindan cikan sesleri sevenler vardir eminim :)

Ben davul calarim, soylerim de.. bi seyler yapalim.. motorla studyoya gideriz niuhoahah.. :)

vardir elbet izmirli birileri de diye umit ediyorum.. :)
olmadi istanbula geliriz.. zaten hangimiz yol yapmak icin bahane aramiyoruz ki :)

yazın sonisphere festival var. metallica, rammstein, megadeth falan gelicekti yanılmıyorsam. orada buluşmak dileğiyle :)

Yahu cok haberleri dolasiyor bu organizasyonun... Ben Akbank`a haber biraktim. Bankamin bana verdigi hizmetlerden birisi de, organizasyon vs takibi ve rezervasyon veya bilet alimi. Bu organizasyonun haberini biraktim gorevli arkadaslara, onlar takip ediyoruz zaten dediler, biletler kesinlesip ciktigi anda alacaklar bana. Umarim orada gorusuruz buradan arkadaslarla..

peki nerede olacağı ile ilgili bilginiz varmı, istanbuldamıdır?
metallica kendini öpsün bu saatten sonra da ben rammstein için her yere giderim :) Türkiyeye geliceklerini pek düşünmüyodum işallah olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar