Heavy Metalci Motorcular

mötley crüe , motörhead , whitesnake , avenged sevenfold , cacophony , bullet for my valentine benden bu kadar

metal iş sendıkasına kayıtlı yım burası uyarmı:)
hayırlı olsun :rendeer:

benide saymayın. hipapçıyız ezelden :)

hiphopreppopçular dışarı:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 PM ----------

mötley crüe , motörhead , whitesnake , avenged sevenfold , cacophony , bullet for my valentine benden bu kadar

daha ne olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 PM ----------

heavy metal degilde pek slayer pantera in flames severim

o da olur:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 PM ----------

metal iş sendıkasına kayıtlı yım burası uyarmı:)
hayırlı olsun :rendeer:

bağkurluysan olur, ssk olmaz:)

Efendim gothic metal severim..Crematory hastasıyım..SOAD severim ama sadece müziklerini..
bir de metallica benim için ölene kadar seveceğim bir gruptur..Trash ve grunge metal sevmem..emo metal müziği gibi geliyorlar bana :mrgreen:

metallica, slayer, mudvayne, linkinpark, sevenfold, celldweller, bullet valentine, disturbed, system of down, slpknot, rammstein, dope, korn, dream thearte, evanescence, epica haluk levent, lacuna coil, manga, prodigy.

bunlar var arşivde, bu gruba göre biraz sertimtruck :p

Bende IRON MAIDEN, MANOWAR, JUDAS PRIEST diyorum başka bişey demiyorum, diğerlerinide dinlerim ama bu 3ü ayrı benim için

Efendim gothic metal severim..Crematory hastasıyım..SOAD severim ama sadece müziklerini..
bir de metallica benim için ölene kadar seveceğim bir gruptur..Trash ve grunge metal sevmem..emo metal müziği gibi geliyorlar bana :mrgreen:

metallica trash ama:)

Banada yer açın
trash,death,doom,ghotic,speed trash Allah ne verdiyse dinlerim yıllardır.
kreator,sentenced,rottingchiriste,death,darktran quility ve sayamadığım onlarca grup dinlerim :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Gençken dinlerdik sunu.:)

[YT]jUHrVeKYGfo[/YT]

Ihtiyarlayinca bozdum biraz.
Salyalarim aka aka sunlari dinliyorum.:mrgreen:

[YT]xkJl8lM2lq8[/YT]

Ama metalci felsefesine ait degilim.
Hem bunlari, hem kuçuk emrahi bunyesinde damitabilen bir kisiligim.:mrgreen:

Yine de Rammstein candir.
Hastasiyimmm.:bounce:

sendikaya ben de üye olmak istiyorum.
önüme geleni dinlerim ;) melodic death, viking/folk, black .. farketmez hepsi. ama değişmezim maiden'dır, her gece en az bir doz alırım.
*daha dinlemeye fırsat bulamadığım da onlarca album var arşivde.

Son düzenleme:
industrial metal varmış yahu..:p fakirler torna tezgahı , freze , sütun matkap ; zengin olan gruplar ise cnc , lazer kesim falan kullanıyo heralde:mrgreen: muahahahah:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar