Hayvansever Motorcular Grubu

Bir Kitap Bankasının kurulması harika ancak Link'in burada ne işi var pek anlam veremiyorum:silent:

hatırlatma babında yapılda ise, hatırlanması gereken her konu ve mevzunun linklerini her foruma koyarsak vay halimize....
Lütfen konuları / hatırlatma linklerini ait olduğu başlıklar altına ekleyelim:wiinkk:

Her başlığa değil, takip ettiğim ve kendimi ait hissettiğim forum gruplarından 3 üne attım bu linki..
Birisi de Hayvansever Motorcular Grubu idi..
Genel olarak sadece gruplara ve anasayfaya bakıp çıkan bir kitle söz konusu olduğundan dolayı buraya da linki post etmiştim..
Görüntü kirliliği için özür..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler kolay gelsin :p

şimdiye kadar birçok hayvan besledik kardeşimle
ilkokula giderken iki tane civciv almıştık, büyüyünce dövüş horozu oldukları ortaya çıktı, evde terör estirip anneme, babama, bize saldırıyolardı. kestik ikisinide, iyi ağlamıştık:)
sonra muhabbet kuşu aldık, resmen evin 3. çocuğu olmuştu, 7 yaşında öldü, kafesini, oynadığı oyuncakları hala saklarım
en son kardeşim sokakta bi yavru kedi bulup, poşetle eve getirmişti, başına gelmeyen kalmadı hayvanın, bahçeye filan inerdi arada, mahallenin terörist çocukları yandaki dereye attılar, bir hafta sonra bulduk, sonrada haftalarca kayboldu, kediyi dövdüler gibi bişeler duymuştuk, bir gün okula giderken bulduk, tek gözü kapanmıştı ama sınava geç kaldığımız için alamamıştık. hala pişmanlığını yaşarım keşke orda bırakmasaydık diye.
şimdi yine kedi beslemeye karar verdik, yeni doğmuş bi kedi arıyoruz, bulduğumuz an nüfusumuza geçiriyoruz

Dostum nolur besleme sen bişey ya hayvanlar harap olmuş resmen :p Şaka bi yana hayvan sever insanları görmek oldukca güzel inşallah tekrar böyle şeyler yaşamazsın umarım mutlu mesud yaşarsın hayvanınla :cat:

Hayvan dostlarına selamlar!
Çocukluğumda attan tutun koyuna,ördekten kediye her tür hayvanın olduğu bir evde büyüdüm...Onlarla iletişim kurabilme yeteneğiniz varsa,onların dilinden konuşmayı becerebiliyorsanız daha iyi dost yok bu dünyada...

Bu da benim aslan oğlum,vefalı dostum..."Vega"

vegak.jpg
[/URL][/IMG]

ben de hayvan severim
ama henüz hiçbir hayvana bakmadım
bakmayı çok isterim

Üyelerimizden çeşitli fotolar..

3530.jpg

3553.jpg

img2467f.jpg

45773423569350945223282.jpg

syahkedurd9.jpg

00030370ox7na6.jpg

Anonim foto..

195849155rkncujfsmedium6qk.jpg

Çok beğendim ben..
Çok farklı ve ilginç bir estetik var sanki..

zatın uzerındekı tavuklar superdı :cherry:

aslında bununla ılgılı ufaktan bıe gezı olabılır hayvan severler varken bukadar.
neresımı yedıkule hayvan barınagı cook seye ıhtıyacları var

Mersin İl Temsilcisi
ben bu gün tavuk kızartması yedim, gerçekten de hayvanları seviyorum.
onlar her türlü nimetimiz bizim....

Son birkaç gündür düzenli takip ettiğim bir program var.

National Geographic' te çıkan Köpeklere Fısıldayan Adam diye.

Özellikle köpek besleyenler için oldukça bilgilendirici bir program.

Denk gelirseniz mutlaka izleyin. :)

Hatta programın günü ve saatinide yazayım.

Sali günü saat 21:00 da National Geographic' te. :)

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
yaa ben nişanlandığımızdan berieşime diyorum, önce annem şimdi de kendisi evde kedi köpek istemiyor. su kaplumbağası diye tutturdu.

yahu benle zıplayıp oynamayacak hayvan sevmiyorum ben diyorum ama nafile.

eskiden bir ankara kedisi besliyordum, ingiltereye götürdüler...

sanırımbenim köpek hayalim ötekiyaşantıma kaldı :(

Selamlar, Dragos' a yakın oturan varsa, veteriner önerebilirim. Dragos' ta hizmet veriyor ancak semte bakıp aldanmayın, fiyatları oldukça uygundur. İlgilenenler olursa özelden atabilirim. Veya buraya yazabilirim. Nasıl uygun olacaksa artık.

16341202666154016681424.jpg

Zeytin ve Sütlaç :)

Bodrum'da ikamet etmektedir kendileri, bi ara burdaki kedimin fotoğrafınıda eklerim :)

MT' de açılan en güzel başlıklardan bir tanesi bu, ama neden ben bu kadar geç fark ettim onu anlamış değilim. Bu arada bir dönem bakmış olduğum köpeğimle geçirdiğim günlerimi hala özlüyorum. Ancak evimin durumu müsait olmadığı için evinin önünde büyükçe bahçesi olan birine teslim etmek zorunda kaldım :(.

Bu arada 1 yılı aşkın süredir oturduğum evin önünde yatıp kalkan bir sokak köpeğimiz var, elimizden geldiğinde yaşamına destek olmaya çalışıyoruz. Resimlerini çekip yakın zamanda eklerim buraya.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Benim de bir kedim var. Sürekli elime ayağıma saldırıp ısırıp sonra da yaladığı için ismi de SALDIRAY :)

DSCF0152.jpg

DSCF0112.jpg

yaklasık bır 10 sene once aılemle tatıle gıttıgımde ferıbot kuyrugunda ferıbotu beklıyorduk o arada yanımıza dazlak buyuk motor hacımlı bır cruıser kullanıcısı yanastı.buraya kadar hersey normal adam motoru durdurdu zaten anlamaya calısıyordum asırı bır sıcak ve adamın ustunde derı ceket tam o sırada ceketın fermuarı actı ıcınden maymun cıktı ulan olurmusun oldururmusun.hayvanı bırde baglamıs kacmasın dıye.adamla oynasıp durdu kımın maymun oldugunu anlamayamadım desem yerıdır.ferıbot yanasıp korna calınca hopp gırıverdı montun ıcıne ını olarak benımsemıs :D velhasıl anımı yazmamın nedenı belkı o amca burdadır?ha yoksada o derece hayvan sevgısı olan varsa tanımıs oluruz :)

sakal yalayan kedi, o da iyimiş. :) benimkide arka ayaklarına dokununca gıdıklanıyor :queen:

işte hayatımın anlamı :rendeer:

albm634.jpg

album003.jpg

albm628.jpg

Seninki de tatlıymış panda gibi şuna bak :)

benimki bu gece geldi yatağıma, oturdu yastığa başladı yalamaya burnumu sakalları alnımı gözümü falan. Sanırım kendi tüyü sanıyor :D Alem ya. Yalnız bişey farkettim fazla su içmediği zamanlar dili kuruyor mu ne oluyor çok pürtüklü oluyor o anlarda ve gereğinden fazla acıtıyor hatta çiziyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar