Hayvansever Motorcular Grubu

Arkadaşlar ben yarın öğleden sonra Kemerburgaz hayvan barınağına gitmeye karar verdim..Oradakilerle bir konuşup, durum nedir öğreneceğim..
Eğer ihtiyaç varsa not alıp bu başlığa yazacağım..

Gerekirse önümüzdeki haftasonu bir organizasyon yapabiliriz..

Su an 70 yasinda olmasi lazim.
Yani gidici gozuyle bakmaktayiz.
Oglumun olum gerçegiyle karsilasmak için henuz kuçuk oldugunu dusunuyorum.
Bu nedenle endiseliyim.

bende mağlesef 15 yaşında olan kurt köpeğimi uyutmak zorunda kaldım inanın çok zor bir durum salya sümük bir halde idim :salut: ama hayatın acı gerçeği ölüm :salut:

o senelerde kızım 6 yaşında ve tam bir köpek tutkunu bu olayın olduğu günler gecenin bir vakti uyanıyor ve köpeğini soruyor nerede nereye götürdünüz diye ağlıyor bir pedegog arkadaşınma danıştım ne yapayım gerçeği söyleyeyimmi diye hayır dedi şu an için erken ileride uygun bir dille anlatırsın dedi bizde köpeğimizin çok yaşlandığını bakım için bir köpek çifliğine gönderdiğimizi orada çok daha iyi bakılacağını söyledik (tabi ben bu açıklamayı kızıma yaparken inanın ağlamamak için kendimi zor tuttum ) aradan birkaç gün geçtiki bu sefer benim cadı kızım tutturdu hadi ziyarete gidelim diye ben köpeğimi özledim demeye bir şekilde unutturduk ama gelin birde bize sorun ...

eğer kediniz size veda eder ise söylemeyin ileride uygun bir zamanda söylersiniz sanırım bu ufaklığın ruh halini olumsuz etkilememiş olacaktır ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ben yarın öğleden sonra Kemerburgaz hayvan barınağına gitmeye karar verdim..Oradakilerle bir konuşup, durum nedir öğreneceğim..
Eğer ihtiyaç varsa not alıp bu başlığa yazacağım..

Gerekirse önümüzdeki haftasonu bir organizasyon yapabiliriz..

Selam Osbourne ,
Bu gün konu ya ilk mesajımı yazdıktan sonra havanın güzelliğinide fırsat bilerek motorla ufak bir tur atayım dedim ,oturduğum yere yakın olması ile ve yolun çok sakin ve gazlanacak bir yol olması nedeni ile istikametimi karaburun olarak belirledim ,tabi işin diğer yüzüde oradaki durusu köftecisi metehanduronun kulakları çınlasın :)neyse gelelim konuya yola çıktı hasdal kavşağından otobandan bastırdım gidiyorum kara burun sapağına 1 km kala yolun emniyet şeridine yanaşmış bir motorsiklet gördüm yanından geçerken durdum
hayırdır dedim arıza falanmı var arkadaş yok dedi buralarda musiad ormanı varmış onu geçtimmi yoksa ilerdemi diye sordu ,yok dedim ilerde karaburuna doğru giderken neyse birer sigara yakarak muhabbet ettik muhabbet esnasında orada arkadaşları olduğunu ve oradaki başıboş köpekleri beslediklerini söyledi arkadaşın ismi Efe ve köpek eğitim uzmanıymış yola devam ettik ve o bölgeye geldik ben gideceğim yere devam edeyim hoşçakal derken bana ,gel arkadaşlarla tanış sende bir göz atmış olursun olaya dedi
motorları park edip o sırda köpekleri beslemekle meşgul olan diğer arkadaşlarınla tanıştık kişilerin getirdiği yemeklerle karınları bayram havası yapan köpeklerin neşesi görülmeye değerdi gerçekten kısa bir sohbetin arkasından bir kaç köpeği sevip izledikten sonra arkadaşlara ne tesadüf bu günde benim üye olduğum sitede bu olayla ilgili bir konu açıldı arzu ederseniz şu şu adrese şu bölüme girip bakın dedim ,nikimi ve sitenin ismini kayıt ettiler sanırım gelecekler fırsat bulduklarında ,eğer üye olupta katılımda bulunurlarsa ciddi katkıları olur bu konuya ,çünkü kendileri bu işle ilgili gerçek birer gönüllüler onlara buradan,böyle bir konu ile ilgili gösterdikleri duyarlılıktan dolayı burada teşekkür ederim ,iyiki böyle insanlar var dünyada ..cep telinden çektiğim görüntüler

Son düzenleme:
Selamlar
Bende 2 kedi ile aranızdayım, 3 taneydi birini geçen hafta kaybettim ne yazıkki 15 yaşındaydı bakalım nasıl geçecek acısı. Böyle bir grubun açılmasıda çok iyi oldu.Her konuda yardımcı olmaya çalışırım .Bunlarda benim serserilerin Fotoları;

Bu Su , 4 yaşına girecek
n691478959_191170_8224.jpg

Bu Uyku , daha yeni doğmuş halleri fotodaki şimdi 2 yaşında serseri
n545153434_513866_5251.jpg

Ve Garfo, geçen hafta kaybettik ama onun yeri ayrı. 15 sene hayatı paylaştı bizle
n545153434_390946_5854.jpg

Benim de bir zamanlar birçok evcil hayvanım oldu. Ama en çok sevdiğim alman kurdumdu. Onu unutmam çünkü çok vakit geçiriyodum onunla. Ancak mahalleden gelen şikayetlerden sonra köyde yaşayan bi dostumuza vermek zorunda kaldık. Vakit oldukça ziyaretine gidiyorum. Hayvan sevgisi başka birşeydir..

Tekrar yazmak istiyorum.. cunku insanlarin mesaj yazdigini, miniklerinin fotograflarini ekledigini ve ne kadar duyarli olduklarini gorunce hem seviniyorum hem duygulaniyorum...
cok komik ama, olumler insanlari birlestirir derle ya.. bizim ciger, bu kadar hayvan ve motor severi bir araya getirdi.. :)

Köpekten, iguanaya; papağandan hamstera kadar hemen her tür hayvan besledim..
Şuanda bir Kanaryam var, zekai.. :)

ya greçekten güzel bir başlık olmuş.açıkçası ben düşünüyordum açmayı ama önce davranılmış:)şimdi bu arkadaş evimizin sevgili dostu şuayip nam-ı diğer şupi

burda uyuyor:)

Selam Osbourne ,
Bu gün konu ya ilk mesajımı yazdıktan sonra havanın güzelliğinide fırsat bilerek motorla ufak bir tur atayım dedim ,oturduğum yere yakın olması ile ve yolun çok sakin ve gazlanacak bir yol olması nedeni ile istikametimi karaburun olarak belirledim ,tabi işin diğer yüzüde oradaki durusu köftecisi metehanduronun kulakları çınlasın :)neyse gelelim konuya yola çıktı hasdal kavşağından otobandan bastırdım gidiyorum kara burun sapağına 1 km kala yolun emniyet şeridine yanaşmış bir motorsiklet gördüm yanından geçerken durdum
hayırdır dedim arıza falanmı var arkadaş yok dedi buralarda musiad ormanı varmış onu geçtimmi yoksa ilerdemi diye sordu ,yok dedim ilerde karaburuna doğru giderken neyse birer sigara yakarak muhabbet ettik muhabbet esnasında orada arkadaşları olduğunu ve oradaki başıboş köpekleri beslediklerini söyledi arkadaşın ismi Efe ve köpek eğitim uzmanıymış yola devam ettik ve o bölgeye geldik ben gideceğim yere devam edeyim hoşçakal derken bana ,gel arkadaşlarla tanış sende bir göz atmış olursun olaya dedi
motorları park edip o sırda köpekleri beslemekle meşgul olan diğer arkadaşlarınla tanıştık kişilerin getirdiği yemeklerle karınları bayram havası yapan köpeklerin neşesi görülmeye değerdi gerçekten kısa bir sohbetin arkasından bir kaç köpeği sevip izledikten sonra arkadaşlara ne tesadüf bu günde benim üye olduğum sitede bu olayla ilgili bir konu açıldı arzu ederseniz şu şu adrese şu bölüme girip bakın dedim ,nikimi ve sitenin ismini kayıt ettiler sanırım gelecekler fırsat bulduklarında ,eğer üye olupta katılımda bulunurlarsa ciddi katkıları olur bu konuya ,çünkü kendileri bu işle ilgili gerçek birer gönüllüler onlara buradan,böyle bir konu ile ilgili gösterdikleri duyarlılıktan dolayı burada teşekkür ederim ,iyiki böyle insanlar var dünyada ..cep telinden çektiğim görüntüler

Vallahi çok iyi olmuş karşılaşmanız..
Umarım en kısa zamanda buraya üye olur ve yönlendirmede katkı sağlar arkadaşlar..

Ben dediğim gibi yarın bir bakacağım bu barınağa..Yarın akşam da yazarım buraya..

avkan65

Güzel bir karşılaşma olmuş gerçekten.

Osbourne

Yardımlar hakkında buradan verebildiğim desteği vermeye hazırım. Fakat ne yazıkki yaza kadar dönme olasılığım olmadığından organizasyon üstlenme gibi bir şansım yok.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 ----------

Bir de sorum olacak , ilk soruyu sorayım.

Bakıyorum fotograflara da , hepinizin kedilerinizin gözleri sapasağlam.
Benim yaşlı kontesin gözlerinde akma ve çapaklanma oluyor.
Yavrularında da genelde böyleydi..
Veteriner tavsiyesi ile damla aldık onu kullanıyoruz fakat pek faydası yok gibi.
Var mı öneriniz?

avkan65

Güzel bir karşılaşma olmuş gerçekten.

Osbourne

Yardımlar hakkında buradan verebildiğim desteği vermeye hazırım. Fakat ne yazıkki yaza kadar dönme olasılığım olmadığından organizasyon üstlenme gibi bir şansım yok.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 ----------

Bir de sorum olacak , ilk soruyu sorayım.

Bakıyorum fotograflara da , hepinizin kedilerinizin gözleri sapasağlam.
Benim yaşlı kontesin gözlerinde akma ve çapaklanma oluyor.
Yavrularında da genelde böyleydi..
Veteriner tavsiyesi ile damla aldık onu kullanıyoruz fakat pek faydası yok gibi.
Var mı öneriniz?

Her sabah kalktiginda soguk sekersiz cay... pamuga emdirip, gozlerini onunla silin... gozlerinin icine kacmasinda bi sorun yok, ama icine damlatmayin.. bolca emdirin pamuga sonra silin, suratindan ustune aksin sinirleri bozulsun :)) (saka)
Capaklanmaya ve akmaya karsi en etkili cozum... Bana bunu oneren veteriner, her sabah kendi ictiginiz taze caydan kullanin demisti... bi bardak koyup dolapta bekletip hergun kullanmayin, o cay 2 gun sonra enfeksiyon yapar, cay taze olsun demisti...

1 hafta - 10 gun bu isi yapin, gecer akmasi capaklanmasi..
yavrularda daha cabuk olur hatta...

Bugün barınağa gitmeye niyetli bir şekilde iş yerime gittim..Arkadaşlarla böyle böyle diye konuşurken barınakta sorumlu birinin bizim işyerinde çalıştığını öğrendim..
Kendisiyle bugün görüşemedik ama yarın konuşacağım onunla..Böylece daha sağlıklı bir organize yapmış olacağız..

Netice: Büyük ihtimalle bu haftasonu bir etkinlik tertip ederiz diye düşünüyorum..

Mamaları hazırlayın :)

Gorkem, Kontes in cinsi nedir ? Eğer İran ve ya Shorthair ise pek şansın yok malesef. O cinslerin kronik derdi o. Abi bir de 15 yaşındaki kedilerimizi kaybettik deyip durmayın allah aşkına (başınız sağolsun bu arada) aklım çıkıyor zaten Karbon a bir hal olacak diye. O adam benim uğurum yahu. Onu yolda bulup eve getirdiğim sene universiteye girmiştim ben. Bir şey olursa ne halt ederim bilmiyorum

Lancelot
Yok bildiğin kedi :p
Sokak kedisi.
Bir kış günü kar yağarken hamile bir şekilde bulduk aldık eve.
Giriş o giriş birdaha çıkmadı...
Üstüne üstlük çıktığı zaman da hamile okarak döndü yine :cherry:
Cins kedileri pek sevemedim nedense...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Lancelot

Bir kış günü kar yağarken hamile bir şekilde bulduk aldık eve.
Giriş o giriş birdaha çıkmadı...
Üstüne üstlük çıktığı zaman da hamile okarak döndü yine :cherry:
...

Valla bizimki ameliyatli,hamilelik sorunumuz yok çok sukur.
Ama olsaydi herhalde ev kedi barinagi gibi olurdu.
Butun gun disarda fink atiyor.:)
Ben kedileri pek sevmem aslinda ama yavrulara kiyamazdim da.!!

Utanarak söylüyorum kısırlaştırılmadan önce 4 veya 5 kere bizim banyo dolabının içinde doğum yaptı :cherry:
O yavruları doğurtmak (doğurtmak diyorum kontes elini tutmadıkça kendini sıkıp doğurmuyordu yavruları) ve büyütmek o kadar büyük bir mutluluk kaynağı ki , kısırlaştırmayı hep erteledik :)

excavatus

Önerin için teşekkürler , bizimkilere söyledim uygulayacaklar. :cat:

excavatus

Önerin için teşekkürler , bizimkilere söyledim uygulayacaklar. :cat:

Hocam rica ederim, cok basima geldi... genellikle sokak kedisi yavrularinda karsilasilan bir problem. Yeni dogan yavrularda siklikla olan bir durum bu... Buyumus kedilerde de gorulebiliyor.

Prenses vardi bizim apartmanin onunde, senede 2 defa ortalama 5 yavru dogurdugu icin, durmadan onlarla ugrasiyorduk. Bizim ciger`i de kisirlastirmadan once bir kere dogurttuk, sagligi bozulmasin diye. torunlarin 1 tanesinde de olmustu..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam rica ederim, cok basima geldi... genellikle sokak kedisi yavrularinda karsilasilan bir problem. Yeni dogan yavrularda siklikla olan bir durum bu... Buyumus kedilerde de gorulebiliyor.

Prenses vardi bizim apartmanin onunde, senede 2 defa ortalama 5 yavru dogurdugu icin, durmadan onlarla ugrasiyorduk. Bizim ciger`i de kisirlastirmadan once bir kere dogurttuk, sagligi bozulmasin diye. torunlarin 1 tanesinde de olmustu..

şuna değinmek istiyorum
hiç doğum yapmamış hayvanları kısırlaştırmayınız,hayata küsüyorlar bedelini de çok ağır ödersiniz ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar