Hayırsız Evlat

Annem den nefret ederdim.Çünki sadece bir gözü vardı.Ailemizi geçindirmek için okulda aşçılık yapıyordu.. Birgün okuldayken arkadaşlarımın yanında bana "Merhaba" dedi annem.. Yerin dibine girmiştim..bunu bana nasıl yapabilirdi.Onu görmezden geldm.Ona nefretle bakıp ondan kaçtım. Ertesi gün okulda bir arkadaşım dedi ki "E senin annenin bi gözü var" o an yerin dibine girmek istedim ve annemin ortadan kaybolmasını istedim ve ona; "Beni gülünç duruma düşüreceğine ölse daha iyi" dedim.Arkadaşım karşılık vermedi... Dediklerim hakkında bir an bile durup düşünmedim çünkü ona çok sinirliydim.Onun duyguları beni ilgilendirmiyodu. Onu evde istemiyordum.Çok çalıştım ve Singapur'a okumaya gittim. Evlendim,kendi evimi aldım,çocuklarım oldu,çok memnundum hayatımdan. Birgün annem ziyarete gelmişti.Kaç yıldır beni görmüyordu ve torunlarını tanımamıştı.Kapıda çocuklarım ona güldüler.Ona "Evime gelip çocuklarımı korkutuyorsun hemen burdan git" dedim. Annem sessizce "Kusura bakmayın yanlış adrese gelmişim galiba" dedi ve gitti.. Birgün mezunlar toplantısı için okuldan mektup aldım. Eşime "iş toplantısına gidiyorum" deyip gittim. Toplantıdan sonra sırf merak için eski evime gittim.Komşularım bana annemin öldüğünü söyleyip bana verilmesi için annemin bıraktığı mektubu verdiler. Mektubu açıp okumaya başladım. Ey sevgili oğlum.... Herzaman seni düşündüm.Singapur'a gelip çocuklarını korkuttuğum üzgünüm.Mezunlar gününe geleceğin için çok sevindim ama seni görmek için yataktan kalkabilirmiyim bilmiyorum.sen büyürken sürekli utanç kaynağı olduğum için üzgünüm.. Biliyor musun, sen küçükken bir trafik kazası geçirmiştin ve gözünün birini kaybetmiştin.Bir anne olarak senin tek gözle büyümene razı olamazdım.Sana gözümün tekini verdim. O gözle benim yerime görüyorsun diye seninle o kadar çok gurur duyuyordum ki..
Bütün sevgimle Annen

Musti den alıntıdır

yaw akşam akşam tüylerim diken diken oldu yaw

ben böle evladın taa ::rantinp: ::rantinp:

::rantinp:

ehbe arkadaşım üyle dugulandırdınki beni anlatamam annelerimiz baş tacımızdır onların hakı asla ödenmez ellimizden geldiyince onları üzmeyelim onlar çoçuklarına karşı çok düşkün ve duygusaldırlar onlara ufakta olsa arada bir hatırlayıp bir hediye veyada tatlı bir süz de bulunalım inanın çok mutlu oluyorlar paylaşım için teşekürler saygılar bütün dönya annelerine :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence yalan bir olaydır :) Kim annesine böyle davranabilirki?

fulish' Alıntı:
Bence yalan bir olaydır:) Kim annesine böyle davranabilirki?

arkadaşım bu yalan olabilir fakat daha niceleri var Allah bu ve benzeri durumlara hiç bir anneyi düşürmesin ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
annesini babasını olduren cocuklar olduguna gore boyle davrananların olmasıda dogaldır...

paşam ben çevremde böyle insanlara hiç rastlamadım.. Öldürmeyi bırak benim çevremdeki insanlar annesine babasına en ufak saygısızlık yapmıyor. Tahminimce ruh hastaları veya beyin özürlü insanlar anne ve babalarını öldürebilirler ancak.. Başka türlü insan nasıl yapar böyle şey:silent:

arkadaşım bu yalan olabilir fakat daha niceleri var Allah bu ve benzeri durumlara hiç bir anneyi düşürmesin ...

Bencede allah göstermesin böyle şeyler

Moderatör (forrap)
Böyle bir insan o mektuptan utanmaz..
Bu derece kendini kaybetmiş,insanlıktan çıkmış bir canlıya verebileceğiniz bir zararda yoktur.
Maalesef ki böyle insanlar var,bu her ne kadar bir hikaye de olsa,gerçekleri de var.

Dolup taşan huzurevleri..
Kendileri rahat rahat villalarda yaşarken,bir göz odada sefalete bırakılmış yaşlı anneler,babalar..
Maalesef ki çok var.

erman_erkan,bence banlarlar:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ökkeş ....
hain evlat ökkeş ....
müthiş bir karikatür tiplemesiydi....
böyle insanların yaşadığını bilmek de maalesef iç burkuyor.
yukarıdaki hikayenin doğruluk payı olduğunu sanmıyorum. bir annenin çocuğuna vücudunun herhangi bir parçasını vermekte tereddüt edeceğini sanmıyorum.....
çocuklarını sokaklara bırakan ebeveynler de duyuyoruz, atalarını sokağa bırakan evlatlar da ....

Bu hikayeyi okudum ve direk annemi aradım...
Bunu annemede okuyup ''iyiki varsın annem, duanı bizlerden
eksik etme annem''
dedim...

Ana baba duası almak bizim ilk vazifelerimizdendir..

UNUTMAYIN. Eğer uzaksanız annenizden arayın
duasını alın..İçiniz Huzur dolsun .... Canım ANAM...

gerçek olsada olmasada ibret alınması gereken bir hikaye bence, sonuçta neler görüyoruz duyuyoruz bu yalan dünyada her şey mümkün, paylaştığın için teşekkür ederiz abi.

:salut::salut::salut: annemi ozlediim:(((((((( anaaaaa... anaaaaaaa.........

(cok sukur hayatta, yanlis anlasilmasin. bi tanem o benim. elbiseler dikiyomus bana uzaklarda:((...böüüü..)

Bu tip insanlar Ana ve Babanın kutsal varlıklar olduğunu anlayamamış, bilinçsiz ve Kemale ermemiş insanlardır. İnsanlıktanda nasibini alamamıştır.
Paylaşım için sağol.

hemen zırlarim. hic acimam. :( icim burkuldu yaa... bis de bi gun ana olcas... ne zor ana olmak.. zor, guzel...

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar