sedat2020 Katılım 10 Ara 2007 Mesajlar 284 31 Ağu 2008 Konu Yazar #1 ramazan ayının hepimize huzur mutluluk sağlık getirmesi ümidiyle hayırlı ramazanlar not : konu daha önce açılmadı sanırım aradım ama bulamadım
ramazan ayının hepimize huzur mutluluk sağlık getirmesi ümidiyle hayırlı ramazanlar not : konu daha önce açılmadı sanırım aradım ama bulamadım
tbk_1980 Katılım 30 Eki 2006 Mesajlar 1,220 31 Ağu 2008 #2 Ramazan ayının cümlemize hayırlara vesile olmasını cenabı Allah tan dilerim... Haydi ilk teravih namazına az kaldı kalkın gidelim
Ramazan ayının cümlemize hayırlara vesile olmasını cenabı Allah tan dilerim... Haydi ilk teravih namazına az kaldı kalkın gidelim
E.Gülbeyaz Katılım 12 Tem 2007 Mesajlar 2,743 31 Ağu 2008 #3 Hepimizin Ramazan-ı Şerifi hayırlı olsun
cakalaz Katılım 12 Eki 2006 Mesajlar 11,471 31 Ağu 2008 #4 Her sene açılan bu tip baslıLar var ama önemli olan da Her sene yeni sinin açılması zaten Herkese iyi oruc lar hayırlı Bayramlar..
Her sene açılan bu tip baslıLar var ama önemli olan da Her sene yeni sinin açılması zaten Herkese iyi oruc lar hayırlı Bayramlar..
gokhand Katılım 18 Tem 2008 Mesajlar 377 31 Ağu 2008 #5 Patlamasız, kazasız, sessiz sedasız huzurlu bi ramazan diliyorum herkeze.
delipoyraz Katılım 17 Nis 2006 Mesajlar 1,348 31 Ağu 2008 #6 aklımızda , yüreğimizde sadece ibadet ve onun huzurunun olduğu güzel bir ramazan dilerim herkeze...
okan_style Katılım 28 May 2008 Mesajlar 782 31 Ağu 2008 #7 ramazan ayı hepimize hayır getirsin inş herkesin tekeri duz bassın herkese hayırlı ramazanlar
asm Katılım 3 Şub 2007 Mesajlar 2,665 31 Ağu 2008 #8 Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan. Hoşgeldin onbir ayın sultanı. Hoşgeldin ey bereketli ay. Yurdumuza,Müslümanlık alemine,insanlığa hayırlar getirmen dileğiyle. Ramazan ayınız mübarek olsun. Eviniz,ocağınız bereketli olsun. Allah hakkıyla yaşamayı ve nicelerine ermeyi nasip etsin.
Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan. Hoşgeldin onbir ayın sultanı. Hoşgeldin ey bereketli ay. Yurdumuza,Müslümanlık alemine,insanlığa hayırlar getirmen dileğiyle. Ramazan ayınız mübarek olsun. Eviniz,ocağınız bereketli olsun. Allah hakkıyla yaşamayı ve nicelerine ermeyi nasip etsin.
nahzuvay Katılım 25 Mar 2008 Mesajlar 527 31 Ağu 2008 #9 huşu ve nur ile bereketlenen güzel ay hoşgeldin... doya doya hissediecek bir ramazan diliyorum herkese...
huşu ve nur ile bereketlenen güzel ay hoşgeldin... doya doya hissediecek bir ramazan diliyorum herkese...
< iLk@yy > Katılım 14 Ağu 2008 Mesajlar 5,134 31 Ağu 2008 #10 sorunsuz kazasız bol hayırlı vesilelere yol açar umarım bu ramazan bize herkese hayırlı ramazanlar...
sorunsuz kazasız bol hayırlı vesilelere yol açar umarım bu ramazan bize herkese hayırlı ramazanlar...
yaşar1 Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 9 Şub 2006 Mesajlar 336 31 Ağu 2008 #11 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Ramazan ayı tüm İslam alemine hayırlı olsun
AlpAren* Katılım 1 Ağu 2008 Mesajlar 5 1 Eyl 2008 #12 Bütün Müslüman aleminin Ramazan-ı Şerifi mubarek olsun.Onbir ayın Sultanı'nın hepimize hayırlar getirmesi dileğiyle...
Bütün Müslüman aleminin Ramazan-ı Şerifi mubarek olsun.Onbir ayın Sultanı'nın hepimize hayırlar getirmesi dileğiyle...
By_StaR Katılım 11 Ara 2007 Mesajlar 2,658 1 Eyl 2008 #13 TÜm Mt Ci dostlarımın başta olmak üzere, Müslüman Din Kardeşlerimizin Ramazanı ŞErifi mübarek olsun...
TÜm Mt Ci dostlarımın başta olmak üzere, Müslüman Din Kardeşlerimizin Ramazanı ŞErifi mübarek olsun...
byn_manyax Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 30 Tem 2008 Mesajlar 173 1 Eyl 2008 #14 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. cemı cumlemızım allah(cc) kımseyı ac bırakmasın aclıkla terbıye etmesın tum musluman kardeslarımın ramazan-ı şerif ayı mübarek olsun..!
cemı cumlemızım allah(cc) kımseyı ac bırakmasın aclıkla terbıye etmesın tum musluman kardeslarımın ramazan-ı şerif ayı mübarek olsun..!
huceyn Katılım 13 Şub 2008 Mesajlar 2,838 1 Eyl 2008 #15 byn_manyax' Alıntı: cemı cumlemızım allah(cc) kımseyı ac bırakmasın aclıkla terbıye etmesın tum musluman kardeslarımın ramazan-ı şerif ayı mübarek olsun..! Genişletmek için tıkla ... hayırlı ramazanlar mt!!!!!!!!!!!!!hayırdır kız sabah sabah
byn_manyax' Alıntı: cemı cumlemızım allah(cc) kımseyı ac bırakmasın aclıkla terbıye etmesın tum musluman kardeslarımın ramazan-ı şerif ayı mübarek olsun..! Genişletmek için tıkla ... hayırlı ramazanlar mt!!!!!!!!!!!!!hayırdır kız sabah sabah
byn_manyax Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 30 Tem 2008 Mesajlar 173 1 Eyl 2008 #16 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. huceyn' Alıntı: hayırlı ramazanlar mt!!!!!!!!!!!!!hayırdır kız sabah sabah Genişletmek için tıkla ... sahura kalktım özele gelsene huceyn
huceyn' Alıntı: hayırlı ramazanlar mt!!!!!!!!!!!!!hayırdır kız sabah sabah Genişletmek için tıkla ... sahura kalktım özele gelsene huceyn
emomen Katılım 27 Nis 2006 Mesajlar 1,059 1 Eyl 2008 #17 Cümleten herkese hayırlı ramazanlar dilerim...
muratgergerli Katılım 15 Mar 2006 Mesajlar 3,510 1 Eyl 2008 #19 Hoşgeldin 11 ayın sultanı ya RAMAZAN..:rendeer: İslam aleminin bu bereketli ayı müslüman kardeşlerime hayırlı olsun.:cat:
Hoşgeldin 11 ayın sultanı ya RAMAZAN..:rendeer: İslam aleminin bu bereketli ayı müslüman kardeşlerime hayırlı olsun.:cat:
aitheros85 Katılım 3 Eyl 2007 Mesajlar 403 1 Eyl 2008 #20 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Rabbim Hepinize ve hepimize iyilikler, güzellikler ve Hayırlı işler nasip eylesin.Ramazanı Şerifi'niz hayırlı olsun.
Rabbim Hepinize ve hepimize iyilikler, güzellikler ve Hayırlı işler nasip eylesin.Ramazanı Şerifi'niz hayırlı olsun.