Hayırlı Olsun Shule :)

Shule Arkadaşımız En sonunda istediği motoru Aldı :)

Ondan önce ben açtım başlığı :p

İnşallah İstediği gibi mutluluklar yaşar üstünde.. Allah Kaza bela göstemesin :)

makinayı görmeden tebrik edemem kusura bakılmasın...:p

yokk yaa..bende Boıng 777 aldım...iyimi..:p

ayırlı uurlu olsun allah kaza bela vermesin metehan abi mualefetsin cok fena :mrgreen:

ewet gitsin resimleri çeksin :p gecenin bu saatinde olmaz molamaz demesin gitsin çeksin :p

cbr125 istiyordu sanırım :)
Hayırlı olsun resimleri bekliyoruz :p

makinayı görmeden tebrik edemem kusura bakılmasın...:p

yokk yaa..bende Boıng 777 aldım...iyimi..:p
hemen koycam resım yakında...yakın zamanda hıc buladar mutlu hatırlamıyorum kendımı.allahım bu bır ruyamı??:silent:
oglese uyanmak ıstemıyorum

eyvallahh.en kısa zamanda resim koycam.cok mutluyum..

bekleriz.anadınmııı...:queen:

hemen koycam resım yakında...yakın zamanda hıc buladar mutlu hatırlamıyorum kendımı.allahım bu bır ruyamı??:silent:
oglese uyanmak ıstemıyorum

haydi hayırlısı olsun Allah göynüne göre versin...tek mutluluğum şu forumda sizin mutluluğunuzdur...:cat:

kandırma bizi duygularımızla oynama :D git çek

Resimmm isteriz resim isteriz :p

Loft abi bu SHULE biraz Balıkçı Azize falan gibimi...eyvallah falan...:queen:

http://www.youtube.com/watch?v=68SfpVdsytE

:queen: azıze felann..cok mutluyum.kotu bısı dedınsede duymadım..keyfımı bısı bozamaz..

ya aslında ben sizi sevdim biraz...tüm bunlara LOFT sebep oldu...onun dostu benimde dostumdur diyip kıvırayım...:p

yok abi :p hem öle deme tawa ile döver seni o zaman görürsün :D

valla bi pozitif elektirk aldım...eski mesajlarınada baktım ben bilim işte ya sıcak bir insan kendisi...espiriyide algılar dedim..:p:cherry:

ya aslında ben sizi sevdim biraz...tüm bunlara LOFT sebep oldu...onun dostu benimde dostumdur diyip kıvırayım...:p

valla bi pozitif elektirk aldım...eski mesajlarınada baktım ben bilim işte ya sıcak bir insan kendisi...espiriyide algılar dedim..:p:cherry:

tsk ederım..tabıkı yazdıklarını esprıyle algıladım.loft un dostu benımde dostumdur..tum motorcular ın oldugu gıbı..

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle.:cat: darısı olmayan arkadaşlara:bounce:

şule ilk motor için hayırlı uğurlu ilerde başka markalara geçiş nasip olur.sağlıklı kazasız sürüşler.bazı geveze nötürlere bakma sen elin gazda gözün yolda olsun.sevgi saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar