hayatımın virajı...

geçmiş olsun ama bence bu kadar çabuk pes etmemelisin.kaza bu kimse isteyerek yapmıyo.2 teker üzerinde olduğumuz için bu riski göze alarak bu zevki tadıyoruz zaten.bence iyileşince yine binersin.ben babam rahmetli olduğunda gözüm görmesin diyodum 6 ay sonra yine aldım.1 ay sonra kendim kaza yaptım yine binmicem diyodum ama daha kolum iyileşmeden motoru toplatmaya başladım.umarım hevesin kırılmamıştır.tekrar geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

çok geçmiş olsun arkadaşım..:rendeer: içok üzücü ama ders alınması gereken görüntüler bunlar..kulaklara küpe olur umarım anlatılanlar :pale:

Ali abi tekrar geçmiş olsun. Bu arada motorda da bişey yokmuş. Çizik çarık önemli değil okadar. Merak etme dylanı toparladıkmı yazın sonuna yetişirsin. Daha gezilere katılmadan nereye bırakıyorsun motoru?? Bu arada bu cuma da Sözere gidiyoruz ziyarete. Valla ekipte bir huzursuzluk var. Bu hafta sıra kimde diye geyik dönüyor. :)

Son düzenleme:
Arkadaşım çok çok geçmiş olsun.Geçen sene bende kaza yapıp ayağımı kırdığımda (ezik ve patlaklarda vardı) bende bir daha binmem diyordum.O an kaza yaptığım an ve sonraki birkaç gün çektiğim acıyı anlatmam mümkün değil.Ayaklandım 1 ay sonra yeni motor aldım:)
Kendini üzme inan bana zamanla psikolojikte rahatlarsın fizikselde.
Tekrar çok geçmiş olsun.
Allah cc şifa versin...

Büyük geçmiş olsun kardeşim...:salut:

Allah beterinden sakındırsın...:rendeer:

Cumoni kardeşim kulağımıza küpe olacak bir olayı espirili şekilde
anlatmış...:rendeer:
Bence kulağımız sağlamken bu küpeyi takalım...:bounce:
Mehmet usta durumu olmayalım..:wiinkk:

cok cok büyük geçmiş olsun. yazının başını okur okumaz moralım bozuldu. acil şifalar diliyorum.. allah beterinden saklasın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun. demek bir daha motosiklete binmeyeceksin .bizi yalnız bırakıyosun.

çok büyük geçmiş olsun
umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun...

Motosikleti
Dl650vstorm
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin eskisinden daha iyi olursun inşallah moralini bozma tıp ilerledi insanın bile yedek parçası var artık:rendeer:

geçmiş olsun motosiklete küsme ... onlar sadece araç.. hatayıda kazayıda yapanlar sürücülerdir .. tekrar geçmiş olsun

çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm :pale: en kısa zamanda aramıza sapa sağlam dönmen dileğiyle :rendeer:

Geçmiş olsun arkadaşım.Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşursun.

Mehmet usta aklıma geldi...

O da böyle virajı alamayarak, yoldan çıkmış, mıcıra dalmış ve kötü talihine bakınız ki mıcır da yeni serilmişmiş. Düşüp kaydığı yeri hiç sormayın; asvalt zifti birikmiş bir çukura yuvarlanmış... Olay gece yarısı meydana gelmişti... Ertesi gün hastaneye onu ziyarete gittiğimde "Aman Allahım, buna ne olmuş böyle" diyerek gözlerim yuvalarından fırlamıştı. Üzerindeki zifti temizleyememişlerdi. Her tarafı simsiyah katrana bulanmış Mehmet Usta, yarıçıplak bir halde bembeyaz çarşaflı bir yatakta, tanınmaz halde idi...

Başının ve yüzünün bir yarısından başlayıp, sol kol ve sol bacaktan itibaren sol tarafı tümüyle bembeyaz sargılarla sarılmış, kalan kısımları çıplak ve kapkara... Yıl 1982, Yer Rize Fındıklı. O zamanlar ne ben, ne Mehmet Usta ve ne de ilçede iki elin parmaklarını geçmeyen sayıdaki motorcular kask ve koruma nedir bilmezdik; günlük kıyafetlerimizle aynen motosiklet kullanırdık.

Mehmet usta birkaç kırık, çıkık, kopuk ve sıyrıkla kazayı atlatmıştı ama tam 4 ay hastaneden çıkamadı. Ama sonunda düzeldi... Dükkanına geri döndü... Demir doğrama ve motor (ağaç motoru) tamiratı işine devam etti... Amaaa ilk işi kazalı motosikletini hemen onararak, onunla kucaklaşmak oldu. Mehmet usta asla motoruna küsmedi! Çünkü o, motorunun bu kazada bir suçu olmadığını çok iyi bililordu. Ne var ki o günden sonra Mehmet Ustanın adı Kulaksız Mehmet olarak anılmaya başlandı. Çünkü kazada sol kulağı öylesine bir yerlere sürtünmüş ve kopmuştu ki her tarafını onardılar, bir kulağını yerine koyamadılar.

Geçmiş olsun diyorum ve şunu söylemek istiyorum. Motosikletine küsme, çünkü ONUN HİÇBİR SUÇU YOK!

O rize fındıklı'daki mehmet usta hala aynı işimi yapıyor? Bu arada soyadı ne?

Büyük geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.Yaz geldi kaza ve hırsızlık sezonu açıldı resmen:cyclopsan:pale:

offfff ali abi kaza yapdığını yeni duydum çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşirsin kendine dikkat et abi :salut::salut::salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun, allah acil şifalar versin. şükür ki çok daha kötüsü gelmemiş başınıza.
kararınız ne olursa olsun, umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Geçmiş olsun arkadasım ALlah hıc bırımıze yasatmasın boyle bısıyıı..COk gecmıs olsun..

Geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı temenni ederim.

biraderim çok geçmiş olsun ya...üzdün vallahi beni şimdi...Allah şifa versin...bende bi yerde patlarsam canom çok yakarsa bu lanet makinalara asla binmeyeceğim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar