hayatımın virajı...

:salut: duygulandırdınız beni hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şifa dilekleriniz ağrılarımı hafifletti. Dediğinizx gibi önce iyileşmeye odaklanmak lazım sonra durup bi değerlendirme yaparız. .
sağlıcakla.

Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım , allah beterinden saklasın , acil şifalar versin. :rendeer:

szr

Geçmiş olsun Ali Bey; inşallah bir an önce iyileşip aramıza dönersiniz:cat:

çok çok geçmiş olsun arkadaşım. yavaş yavaş tekrar alışabilirsin motor hayatına belki. ama bundan sonra full koruma kullanırsın

geçen gün bende göbekte motoru çok yatırdım motor kaydı ayağımla mucizevi şekilde motoru kurtardım kayarken... artık tecrübedenmi şanstanmı bilmiyorum ama nasıl kurtardığımı hala anlamadım..Bu arada çok üzüldüm geçmiş olsun moralini bozma

@Deryali nerde yatiyorsun dostum adres, tel vs verirsen ilk firsatta ziyaretine gelmek isterim?

dostum çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.:pale:
umarım bıran önce eski sağlığına kavusursun.
çok ciddi kalıcı bişey olmaması sevındırıcı, moralini yüksek tut.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun neyseki yine ucuz atlatmışsın. Allah hepimiz kazadan beladan korusun

çok geçmiş olsun inanamazsın çok üzüldüm içim parçalandı allah beterinden korumuş bize seni bağışlamış :salut:

geçmiş olsun.. Montun olsaydı bunlar başına gelmezdi herhalde.. Ayrıca beverly 500 kullanıyorsan mont almamış olman da bir hata.. Neyse olan olmuş.. Tez vakitte sağlığına kavuşursun umarım

Çok üzüldüm arkadaşım.. Allah'tan acil şifalar dilerim. Umarım iyileşince düşüncelerin değişir ve herşeye yeniden başlarsın.. Allah sana ailene yakınlarına ve sevenlerine sabır dirayet versin. Bundan sonra güzel şeyler düşün hep o en kötü anı zihninde kurup hayatını zehir etme kendine çok iyi bak..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar