HAYAT GEZİNCE GÜZEL-25-

2015 sonbaharın son gezisi
Selam olsun ! tüm motor severlere ,bu gün 29.11.2015 Pazar, belki bu senenin son gezisi bu,kış içanadolu da yavaş yavaş kendini göstermeye başladı, ara ara yağmur yağıyor bu gün ,inşallah ıslanmadan dönerim eve , havalar iyice soğumadan bir gezi daha yapayım diye düştüm yollara

İşte gezmeyi planladığım gezi rotam,

Şehir çıkışından bir resim,

Hava iyi çok fazla soğukta yok,inşallah güzel bir gezi olacak,

Buraya gelene kadar biraz tarla yollarına girdim toprak zemin olduğundan motorun hertarafı oynuyor,düşmeden geldimya çok şükür,

Porsuk çayı kenarından geze geze gideceğim bu gün,

Demir köprüdeki işçilik güzel ,adamlar emek vermiş nakış gibi işlemişler,

Bu bölgesel tren ,benim memleketime gidiyor, Kütahya ya selamlar…

Burası sel önleme göleti,çok yağmurlar yağdığı zaman,derenin devamındaki ekili araziler zarar görmesin diye yapılmış bu gölet, balık ta var galiba balıkçılar balık tutuyorlar RAST GELE…

Ormanın içlerine doğru ilerliyorum, havada ara ara yağıyor,

Bu zamanda derelerde su akıyorsa buralarda , demek ki geçen kış iyi yağış almış buralar,

Kayadaki katmana bakıyorumda , kat kat çizgilerle dolu, aslında buralarda kaba (yumuşak) taşta deniliyor buralarda,

Asvalt yol bitti, ormana dalıyorum buradan,

Orman yolunda ilerliyorum, yükseklerde yollar iyi, henüz çamur yok,

Hiç kimseler yok, bir ben varım buralarda, iyi de poz vermişim hani,

Yükseklerden İnişe geçiyorum, ileride beni bekleyen sürprizden habersiz yoluma devam ediyorum,
Bu arada ileride bir çamura saplandım inanamazsınız, ön tekerleği çamur sardı ön teker dönmüyor,arka teker dönüyor gaz verince, ön tekerde hareket yok ben zorladıkça ön teker hareketsiz çamurun içine doğru kayıyor, burada enaz 1 saat uğraştım motoru çıkaramadım, kaldıkmı dağ başında ,derken 250-300 metre ilerideki çamlıca köyüne gittim yardım istemeye, sağolsun kendiside tcdd personeli olan , bir arkadaş arabasıyla beni çekerek çıkardı çamurdan,kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır

Çamurdan çıktıktan hemen sonra köydeki cami çeşmesinde elimi yüzümü yıkıyorum , botlarımında biraz çamurunu temizliyorum ve yoluma devam ediyorum,

Ne çamurmuş be ,her yere girmiş,

Burası eskişehirin en bildik mesire yerlerinden musa özü göleti, burada bir keresinde motosiklet festivali yapılmıştı,

Gölet çevresini güzelleştiriyorlar, burada çadır kamp için yerlerde var,

Burada at yetiştirilen yerlerde var, maşallah güzel atlar,

Ve trafik çevirmesiyle son buluyor bu günkü gezim, bu son resimdi, porsuk barajına da gidecektim ama yağmurdan dolayı oraya gidemedim, inşallah bir başka zamana,, kalın sağlıcakla, eskiişehirden selamlar…
resim upload

Mesut abi yine döktürmüşsün :) Bu ara işten fırsat bulamıyorum haftasonu yedigöller yapalım dedik en güzel zamanı malum... iptal edip ofise gittim :pr: Şuan seni kıskanıyorum :farao:

Moderatör
Valla gezince güzel abi :)
Bizim yerimize de gez ::gazla::

tde

Mesut abi yine döktürmüşsün :) Bu ara işten fırsat bulamıyorum haftasonu yedigöller yapalım dedik en güzel zamanı malum... iptal edip ofise gittim :pr: Şuan seni kıskanıyorum :farao:

hafta sonu yedigölledeydim. yapraklar dökülmüştü. ve dönüşte yolda kar yağmaya başlamıştı. ama o haliyle bile harika

mesut abi gene güzel bir gezi olmuş. bence sen bu sene bitmeden bir gezi daha sıkıştırırsın araya

sezonuda kapatmışsın hocam inazuma ile ilgili yakıt bilgisi paylaşırsan blgi sahibi olalım motor hakkında hocam ön çamurluğu sökseydin çamurda büyük ihtimal kalmazdınız inazumanın en kötü tarafı gereksiz ağırlığı ve şu uzun ön çamurluğu heralde onun dışında hoş bir motor iyi gezmeler.

hafta sonu yedigölledeydim. yapraklar dökülmüştü. ve dönüşte yolda kar yağmaya başlamıştı. ama o haliyle bile harika

mesut abi gene güzel bir gezi olmuş. bence sen bu sene bitmeden bir gezi daha sıkıştırırsın araya

Yapma ya desene kaçırdık artık :pr: neyse sağlık olsun...

selam BERK kardeşim!gezimi beğendiğine sevindim ,zaten bu da benim bu yılki son gezimdi,eskişehirde hava geceleri - lere düştü ,gündüzleride yakıcı bir soğuk oluyor,inşallah bahara gezilere devam,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

merhaba lukas; senin yerinede gezdim say,eskişehirden selam olsun...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

merhaba lukas; senin yerinede gezdim say,eskişehirden selam olsun...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------

içanadoluda havalar soğudu, bakarsın hava iyi olur, mesut hoca yine gezide hayırlısı,saygılar dostum...

Tekerine bilegine saglik abi.. camur olayini iyi bilirim. Bir kac ay once ayni olay bana da oldu. bende baraja baliga giderken baraj girisinde gv250 ile camura girdim battim. agir ve buyuk motor cikaramadim koyden gelen traktoru durdurdum sagolsun yardim etti halat bagladik ve geri geri cektik ama bende bittim kollar ve ayaklar derman kalmadi. Ertesi gun boyunca motorun on camurluk söktum ve zincir disliler vs didik didik temizledim.

Motoru gecen ay tertemiz ve dop dolu bir sekilde sattim. ilerleyen aylarda enduro uzun yol motoru alacagim insallah.

Tekeriniz duz bassin.

Adana İl Temsilcisi
kardeş,sezonu kapatmadan önce yine güzel gezmişsin.paylaşım için teşekkürler buradan selam olsun.:king:

sezonuda kapatmışsın hocam inazuma ile ilgili yakıt bilgisi paylaşırsan blgi sahibi olalım motor hakkında hocam ön çamurluğu sökseydin çamurda büyük ihtimal kalmazdınız inazumanın en kötü tarafı gereksiz ağırlığı ve şu uzun ön çamurluğu heralde onun dışında hoş bir motor iyi gezmeler.

SELAM! HAKAN BEY kardeşim, öncelikle motorumu seviyorum,ortalama 3.5 - 4 litre yakıyor 100 km de,ben bir depo ile benzin ile 335 km yol gittim,daha önceki gezilerimin birisinde eskişehirden , balıkesir erdek'e gitmiştim o zaman ölçmüştüm,evet biraz kg olarak ağır bir motor 182 kg,ama yolda yanından büyük bir araç geçtimi rüzgarından etkilenmiyorsun,fazla kilonun avantajıda var tabi,mesela cbf150 motorumla büyük araçların arkasından giderken türbülansa giriyordum ,ama bu motorla fazla etkilenmiyorum,siz bakmayın bu gezi benim sezonun son gezisi dediğime havada biraz yumuşama görürsem gezilerime devam ederim,senin gezilerinide ilgiyle takipteyim,eskişehirden selamlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------

Hiç haber bile vermiyorsun abi versen bende gelirdim

selamın aleyküm, muhammer nasılsın ! inan planlı bir gezi değildi,ne yapsam diye düşünürken kendimi geziye çıkmış buluverdim,söz bir dahaki gezide sana da haber vereceğim,hayırlı akşamlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

Tekerine bilegine saglik abi.. camur olayini iyi bilirim. Bir kac ay once ayni olay bana da oldu. bende baraja baliga giderken baraj girisinde gv250 ile camura girdim battim. agir ve buyuk motor cikaramadim koyden gelen traktoru durdurdum sagolsun yardim etti halat bagladik ve geri geri cektik ama bende bittim kollar ve ayaklar derman kalmadi. Ertesi gun boyunca motorun on camurluk söktum ve zincir disliler vs didik didik temizledim.

Motoru gecen ay tertemiz ve dop dolu bir sekilde sattim. ilerleyen aylarda enduro uzun yol motoru alacagim insallah.

Tekeriniz duz bassin.

selam DADAŞ, hakikaten çamurda zor işti,ama olsun onun zevki bir başka,tamda diyorsun kaldık mı dağın başında tek başına ,etrafta kimseler yok,işte tam burada kendi kendine söyleniyor insan, bok' u yedik, ama birde işin adrenalin boyutu var işte işin zevki orada, sizede yeni alacağınız motor hayırlı olsun,saygılar...

MCV

Mesut hocam fırsatları iyi değerlendiriyorsun.Helal olsun.Yine güzel bir gezi olmuş.
Çamur seni çok sevmiş olacak ki bırakmak istememiş :)
Paylaşım için teşekkürler hocam.

Mesut hocam fırsatları iyi değerlendiriyorsun.Helal olsun.Yine güzel bir gezi olmuş.
Çamur seni çok sevmiş olacak ki bırakmak istememiş :)
Paylaşım için teşekkürler hocam.

teşekkürler MEHMET KARDEŞİM ! her zamanki gibi önüme çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendiriyorum,bir gün sivasada gelmek ümidiyle,eskişehirden selamlar...

Güzel bir sonbahar gezisi olmuştu, şimdilerde bakıp bakıp özlem gideriyorum,darısı bahara artık, saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar