Cok güzelmiş tam nerede burası acaba
Gezi . Fotolar. Yorumlar mükemmel. Emeğine saglik.
Selam Mesuthoca
yine güzel gezmişsin, yüreğine sağlık
Motorun hayırlı olsun yeni gördüm, nasıl cbf den sonra nasıl geldi
GAziantep ten Eskişehir'e selamlar,
çok güzel yerler. size ve motorunuza nazar değmesin.
İyi gezmişsin Mesut hocam,o şişeler burada olsaydı neler yapardım diye biran geçirdim aklımdan
Orman çok güzel ağaçlar gerçekten çok büyük ama istemeden yaştan dolayı ağaçları gençleştirmek gerekmekte kesimlerde bu yüzden oluyor :cat:
Güzel bir gezi olmuş. Ben dağlara ormanlara tek başıma gitmek istemiyorum. Kaza falan yaparsam beni birileri farkedemez, bulamaz, acil yardım ve müdahale yapılamaz diye bir korkum var.
Cok güzelmiş tam nerede burası acaba
Mesut hocam bu gezinin konusunu çok beğendim, geyik görmek beni de heyecanlandırıyor, 2-3 kez gördüm, bi tanesi çok yakındı ama makineyi çıkarıp çekinceye kadar kayboldu. paylaşım için teşekkürler hocam, güzel bi gezi olmuş
eline sağlık abi çok güzel bir paylaşım,fotoğraflara bakarken çok keyif aldım![]()
elinize sağlık
Güzel bir doğa gezisi olmuş keşke geyiklerin de fotosu olsaydı paylaşım için teşekkürler![]()
her zamanki şahane mesut hoca klasiklerinden.yine yalnız,harika manzaralar eşliğinde,doğayla başbaşa birgün.eee havaların son günleri,değerlendirmek lazım değil mi?paylaşım için teşekkürler,ADANA'dan selam olsun.:king:
selam hakansahin,burası hihalıççık ilçesine giderken alpu ilçesinden sonra yolun sol tarafında çatacık ormanları milli parkı yazıyor oradan gidiliyor, kusura bakma cevap yazmayı unutmuşum,saygılar...Cok güzelmiş tam nerede burası acaba
Eyvallah Kardeşim çok güzel olmuş.
Eline yüreğine sağlık.