Hayirli olsun , artik imzanida degistirme vaktin gelmis
:mrgreen: Aynen ya hiç dikkat etmemiştim bugün rüya gibiydi ve biraz heyecanlıyım
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah kardeşim

Bakışlar biraz tehlikeli gibi geldi
:mrgreen: Amin çok sağolun aslında masum baktım ama evet bana da biraz tehlikeli geldi :mrgreen:
hayırlı olsun kardeşim bnde fırattayım

makine okuyorum
Çok sağolun sizinle oturup birşeyler içmek isterim ben enerji sist. müh. okuyorum 3.sınıfım
Mâşallah, Lâ kuvvete illâ billah.
Hayırlı olsun kardeşim motosikletin gerçekten çok yakışıklı.
Gittiğin yerde gitmen gereken hızın üstüne hiçbir zaman çıkmamanı tavsiye ederekten kenara çekileyim ilk motorun olduğu için bu basit tavsiyede bulunayım dedim çünkü kazaların çoğu bu yüzden oluyor
Amin çok teşekkür ederim virajlara çok yavaş giriyorum düzde önüm boşsa basıyorum bugün 90 a kadar bastım hız limitlerine hiç dikkat etmiyordum artık dikkat edeceğim çok sağolun :cat:
Yakışıklıymış hocam

rampada kaçla gidebiliyorsunuz ve kilonuz kaç?
Merhaba kilom 72 boyum 1.80 bugün bir kaç rampaya denkgeldim çok basmadım.. 60 civarı 4. vitesle gittim genelde motosiklet 5 bin devire gelince vites değiştiriyorum genelde devrim 3 oluyo
Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin. Sakın ola sevenlerini üzmeyesin.
Amin çok sağolun.. İnş. üzmeyeceğim dikkat ediyorum teşekkür ederim beni düşündüğünüz için :rendeer:
Ufff simdi ne heyecan ne heyecan.hayirli olsun.kazasiz belasiz insallah
Anlatamam çok heyecanlı ve mutluyum bugün rüya gibi geçti :mrgreen:
Hayırlı olsun. İşte böyle olacak. Ne alacam, onu mu alayım, bunu mu alayım, artıları neler, bilenler eksilerini söylesin gibi saçma sorular olmadan alınan motosiklet. Helal olsun.
Teşekkür ederim 5-6 senedir sürekli motosiklet araştırıyorum az çok neyin ne olduğunu biliyorum param birikince düşünmeden aldım :mrgreen:
Bu arada bu motor gerçekten titremiyor

Hani bi kıpırtı var onu hissediyorum ama rahatsız etmiyor ki
Hayallerini böyle harcama

İnsan h2 hayal eder
Hayırlı olsun.
Hayallerimi beklentilerimi hep düşük tuttum gençliğim çok zor geçti.. Ve bu hayatta herşeyimi kendi çabamla aldım o yüzden benim hayalim bu

Bu arada Şakasına öyle söylediniz biliyorum :mrgreen: Bir gün mühendis olup para kazanmaya başlarsam 250 cc bi motosiklet hayal edeceğim :rendeer:
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazadan beladan saklasın. Dikkatli ol olurmu ?
Darısı başımıza.
Amin çok sağolun dikkat edeceğim beni düşündüğünüz için çok teşekkür ederim.. İnş. en güzelleri sizlere nasip olur