:rendeer:hayırlı olsun
:cherry:leonine' Alıntı:hayrılı olsun kazaasız sürüşler. tekerin düz bassın.
premier1' Alıntı:Keşke vitesli alsaydın.. Ne bileyim bu tip motorlar ne kadar güçlü olursa olsun "kız motoru" imajı yaygın...
:wiinkk: Altımdaki gücü sevdiklerimi geçmek için kullanamam ben abi.. Beraber gideceğimiz, soluyacağımız güzel havanın, heyecanını yaşatan bir araç olacak inşallah gelecek olan makinam.. :bounce: Bu arada her gece o günlerin heyecanı ile yatıyorum yatağıma.. Az kaldı...BenErkan' Alıntı:Sacitle yarışırsınız artık :queen:
cbr_izmir' Alıntı::wiinkk: Altımdaki gücü sevdiklerimi geçmek için kullanamam ben abi.. Beraber gideceğimiz, soluyacağımız güzel havanın, heyecanını yaşatan bir araç olacak inşallah gelecek olan makinam.. :bounce: Bu arada her gece o günlerin heyecanı ile yatıyorum yatağıma.. Az kaldı...![]()
MotoVizyoN' Alıntı:erkan abı tekrar nexus'un hayırlı olsun
Yakıt tuketımı ıcın ben sana 130 ile 150 arası yakar demıstım,nexus Sehır ıcınde de 140 ykr yakacaktır....
Öncalikle hayırlı olsun ve yakıtı beni çok şaşırttı!ALLAH kaza bela vermesin.premier1 kız motoru nasıl oluyo markalar onlar için özel motormu üretiyopremier1' Alıntı:Keşke vitesli alsaydın.. Ne bileyim bu tip motorlar ne kadar güçlü olursa olsun "kız motoru" imajı yaygın...
500 CC GİLERA YA KIZ MOTORU DEDİNYA KOPARTTIN BENİ.......premier1' Alıntı:Keşke vitesli alsaydın.. Ne bileyim bu tip motorlar ne kadar güçlü olursa olsun "kız motoru" imajı yaygın...