boy' Alıntı:
Arkadaşım alabileceğin en iyi maxi-scooteri almışsın. Hayalimdeki motor değil ama maxi-scooter alacak olsam ben de Nexus 500 alırdım. Bir ara bayağı kafayı taktım bu motora ama racing yanında ikinci bir motor almak şu an için bana maddi açıdan uygun değil. Nexus diğer maxi-scooterler arasında bence en estetik olanı, onun dışında çok özel bir amortisör sistemi kullanıyor. Hava soğutmalı soğutma sistemi, performansı, keskin ve agresif görüntüsü beğendiğim özellikleri. Bir kere kullanıp ne his verdiğini görmek isterdim doğrusu...
Amortisör sistemi hakkında doğru yazmışsın ama bu hava değil su soğutmalı bir motor. İzlenim edinmek için gerçekten de bir kez olsun otobanda kullanmak gerekiyormuş. Ben bu duyguyu kelimelere dökemeyecem sanırım

EN büyük korkum motor çok ağır olduğu için dönüşlerde zorluk çekeceğimdi, fakat aynen araba gibi hiç dengesini kaybetmeden dönüyor, sanki 2 tekerlekten fazla var altında

Sesi scooter sesi değil kesinlikle, gaza yüklenince çok kötü gürlüyor :cherry: (Aslında bence bu maxi-scooter kılığına sokulmuş başka bir makina) Bu modelin tanıtımı iyi yapılmıyor. Mesela ben de yeni öğrendim ki bunda ön fren hem çift disk hem de Brembo fren pistonu kiti var. Bunu dünyada Mercedes arabalarda, formula ve nascar yarışlarında kullanıyorlar. İnanılmaz şaşırtıcı bir frenlemesi var, güvenliğin bu düzeyde tutulması içimi rahat ettirdi doğrusu, çünkü çok çabuk hızlanan bir alet ve böyle bir durumda frenin çok önemi var :cat: Kaça aldığımı satıcı firmaya verdiğim sözden dolayı duyuramayacam, bana göre iyi fiyata aldım, ama şuan sıfırları peşin 10.500 YTL ye, temiz 2004-2005 modelleri ise 8000-8500 YTL civarında bulunabilğiyor..