hayaldi gerçek olacak

merhaba

çocukluğumdan beri hayalimdi bi motorum olsun istedim .Ancak 18-08-2008 tarihi itibariyle benimde bi motorum olacak yani hayalime kavuştum bunu sizle paylaşmak istedim mutluyum çünki hep hayallerimi erteledim ama artık olsun istedim.Daha önce 150 cc arkadaşımın junlin marka motorunu kullandım

Arkadaşlar 3000 km de 2006 model 250 cc keeway aldım sizce iyimi ettim:)

HEPİNİZE sağlıklı sürüşler mutlu yarınlar SİZE BİŞEY OLMASIN

Son düzenleme:
kardeş almışsın alacağını iş işten geçmiş bu saatten sonra kötü deselerde sen keyfine bak :)

GKN

mutluluk paylaştıkça artar sende paylaşmak istemişsin, çok te iyi etmişsin..
ii de yapmışsın keeway almakla, siteye de hoşgelmişsin:)
toptan bi hayırlı olsun da benden, kazasız belasız nice km lere :wiinkk:

Ne mutlu size.Darısı olmayanların başına.Land Cruiser mi yoksa Süper Shadow mu acaba (gerçi aynı motoru kullanıyorlar) benim de izlemeye aldığım bir motor land Cruiser.

ve gerçek oldu

ARKADAŞLAR
çocukluğumdan beri hayalini kurduğum motor sevgisini 2006 keeway 250cc alarak gerçekleştirdim daha önce bi kaç kez motor kullandım ancak acemi olduğumun farkındayım Siz değerli ustalarımızın acemilerin neleri yapmamaları konusunda verdiğiniz bilgileri,çokça okuyup ve uygulamada hata yapmamaya özen göstereceğim bu konuda mutluluğumu paylaşmak istedim

sizlere bişey olmasın

lütfen hız yapmayın

saygılarımla

Son düzenleme:
Hayırlı olsun kazasız Belasız CEzasız Sürüşler Dilerim......... darısı Başıma ::gazete:: :)

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim... :rendeer:

Hayırlı ugurlu Olsun Her Allah kaza bela vermesin.. Resimlerini bekliyoruz..:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun bakalım, yarın da yeni keeway ile seni toplaşmaya bekleriz :rendeer:

allah mutluluğunu daim etsin.kazasız belası kullanman dileğiyle khayırlı uğurlu olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar